tehranwifi ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 با عرض سلام هرکسی روی صفحه اول رایت کلیلک کنه تمام زندگی نامه فروشگاهو میتونه ببینه راحی وجود داره که کد های برنا را مخفی کرد ؟ برای جلوگیری از هک نشدن لطفا راهنمایی کنید این یک پیام ضروری است با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 هیچ کس نمیاد یه فروشگاه رو هک کنه ، خبالتون راحت باشه ، هکر ها بیکار نیستن و اگر هم باشن حذف این موارد براشون اهمیتی نداره ، همه هکرها اونقدر سواد دارن که بفهمن هر سایتی با چه اسکریپتی ساخته شده و همه رو فول هستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 ولی آقا بهمن من شخصیو میشناسم که هم هکر هم بیکار هم بیمار و هر چیزیو هک میکنه با چشمای خودم دیدم چجوری ترافیک بازدید سایت رو بالا میبره و بعد از 30 دقیقه دیگه سایت بالا نمیومد واسه این نوع حمله ها پرستا شاپ چه راهحلی داره ؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2013 این نوع حمله ها ارتباطی با اسکریپت نصب شده نداره بلکه بر میگرده به ظرفیت سرور. اینطور حمله ها نمیتونه آسیب جدی به فروشگاه های معمولی بزنه مگر این که فروش فروشگاه اونقدر بالا باشه که حتی 1 دقیقه هم برای فروشش ارزشمند باشهمعمولا سرورهای خوب راه هایی برای مقابله با اینطور حمله ها دارن و میتونید از پشتیبان سرورتون سوال کنید پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2013 دوست عزیز منظورم من اینه که پرستا راهی داره بهشه یک آی پی رو فیلتر کرد ؟ که نتونه فروشگاه روباز کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2013 دوست عزیز منظورم من اینه که پرستا راهی داره بهشه یک آی پی رو فیلتر کرد ؟ که نتونه فروشگاه روباز کنه ؟بله، همینطور شما می تونید حتی دسترسی تمامی آی پی های غیر ایرانی رو هم از سایت حذف کنید! پنل ادمین --> تنظیمات --> مکان جغرافیایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khosravi ارسال شده در اردیبهشت 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2018 سلام خدمت دوستان ، دررابطه با این موضوع که دسترسی به سورس کد سایت رو ببندیم میشه بگین چه کدی رو باید وارد کنیم ودر کدوم قسمت اضافه کنیم ؟ آیا این کد است؟ // With jQuery $(document).on({"contextmenu": function(e) {console.log("ctx menu button:", e.which); // Stop the context menue.preventDefault();},"mousedown": function(e) {console.log("normal mouse down:", e.which); },"mouseup": function(e) {console.log("normal mouse up:", e.which); } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .