B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 یه ماژول خوب رایگان دیدم تو یه سایتی ، گفتم اینجا به اشتراک بذارم تا دوستان هم استفاده کنن . این ماژول اطلاعات پیکربندی php و تمام مشخصات هاستتون رو در مدیریت ، ریز به ریز نشون میده و باهاش میتونید به راحتی بفهمید تو هاستتون چه خبره . حتما دانلود کرده و بعد از نصب به پیکربندی این ماژول سر بزنید تا یه مروری رو هاستتون داشته باشید . همینجا ضمیمه میکنم براتون ، چون این ماژول کارش فرق داره با بقیه مازول ها .serveurconfiguration.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2013 از من اینه:نظرتون!؟هر موردی کم یا موجود نیست را بفرمایید! Prestashop version: 1.5.4.1PHP version: 5.3.27MySQL version: 5.5.27-logFree space: 0 BTotal space: 0 Bmax_execution_time = 30memory_limit = 64MXcache is not installed.APC is not installed.Memcached is not installed.mcrypt is installed.Curl is installed.safe_mode is not activated.register_globals is not activated.allow_url_fopen is activated.gd is activated.file_uploads is activated./config is writeable./cache/smarty/compile is writeable./sitemap.xml is writeable./img is writeable./mails is writeable./modules is writeable./themes/default/lang is writeable./translations is writeable./upload is writeable./download is writeable نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2013 max_execution_time = 30 اگه این بیشتر باشه بهتره و در مواقعی مثل ترجمه یا نصب پرستا میتونه مشکل ساز بشه . بقیه چیزا درسته ، البته اینا اهمیت نداره زیاد ، چیزی که پایین اینا نشون میده در یک کادر ابی رنگ ، اونا اطلاعات دقیق هاست هستند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .