hidden ارسال شده در دی 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2013 سلامدوستان من یه درگاه پرداخت میخوام داشته باشم که مشتری قیمت مثلا 50000 رو توش وارد کنه وپرداخت کنه مثل سایتwww.shopplay.irامکان بستن قرار داد و گرفتن درگاه پرداخت از بانک ندارم چون فروشگاه ما شرکت ثبت شده نمی باشد به نظرتون چی کار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2013 درود ، بلاک بسته پرداخت مشتری رو میفرمایید ؟ اون پی لاین هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2013 پیلان، زرین پال و کلن سایت های به اصطلاح پال به دردتون میخوره Sent from my Xperia using tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2013 عزیزان تو پی لاین ثبت نام کردم و مدارک رو ارسال کردم الان باید کد رو چطوری بگیرم ؟ ایا چقدر سود میگیرن ممنون میشم یه توضیح بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2013 خیلی راحت برین سایت پی لاین ببینید چقدر سود میگیرن نوشته اونجا . این قبیل سوالات رو در انجمن مطرح نکنید . همچنین پی لاین پشتیبانی داره ، راهنمای کار با سایت خود پی لاین رو از پشتیبانی خود پی لاین درخواست کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .