janebikala ارسال شده در دی 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2013 با سلام خدمت دوستان عزیزمدوست عزیزمون آقا بهمن زحمت طراحی یک قالب اختصاصی رو برامون کشیدن www.janebikala.com مشکلی که هست اینه که سرور از هاست ایران خریداری شده و در کشور ایرانه و قابلیت Gzip سرور غیر فعال هستش و امکان فعالسازیش هم وجود نداره سوالم اینه که عدم فعال بودن این قابلیت چه ضرر هایی می تونه داشته باشه برای سایتممنون میشم اگه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2013 ممکنه نتونید هیچ ماژولی نصب کنید و مجبور باشید همه چیز رو خودتون دستی آپلود کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2013 بیشترین تاثیر رو رو سرعت پرستا داره ، چه بخش مدیریت و چه بخش کاربری . هاست های داخل ایران هم خیلی هاشون این قابلیت رو دارن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
janebikala ارسال شده در دی 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2013 درسته منتها چون هاست داخل ایران هست و ما هم به سرعت هاست های خارجی عادت کردیم تغییر زیاد محسوس نیست . با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتن که فعالسازی Gzip امکان پذیر نیست . هاستی از ایران سراغ دارید که این مشکلات رو نداشته باشه ؟ من از Hostiran گرفتم . و این که چون دامین رو از طریق هاستیران ثبت کردم اگه بخوام کلیه اطلاعات رو به هاست دیگه تغییر بدم مشکلی پیش نمیاد ؟ منظورم اینه بعد از 1 سال برای تمدید دامین نرم سراغ هاستیران نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2013 وقتی Gzip ندارید که فایده نداره سرعتتون افت میکنه . ما نمیتونیم توی انجمن بگیم این هاست خوبه یا بده . در صورت تمایل به من پیام خصوصی بدید تا چند هاست که میشناسم رو بهتون معرفی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .