_ali_ ارسال شده در دی 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2013 سلامبرای ایجاد فروشگاهی با محصولات الکترونیک (فایلهای قابل دانلود پس از پرداخت وجه) باید چیکار کرد.در تعریف کالا و ساید بخشها چه تنظیماتی باید انجام داد؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2013 فقط کافیه در تعریف کالا محصول مجازی رو انتخاب کنید . همین ، چیز خاصی ندار ه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در بهمن 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2013 ممنونکالاهای من همه الکترونیکی هستند و نیازی با آدرس پستی و... ندارم نمیشه خریدار با دادن نام و ایمیل به خرید ادامه بده.پرداخت مهمان را هم فعال کردم ولی بازهم گزینه ها زیاد هستند و اضافی مثل آدرس، کد پستی و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2013 خب این مشخصه کاملا ، نیاز به شخصی سازی دارین که اون فیلدها براتون حذف بشه . از بازارچه میتونید سفارش بدین براتون انجام بدن اینکارو . نیاز به تغییرات در کدنویسی قالبتون و احتمالا کدنویسی پرستاشاپ داره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در بهمن 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2013 یعنی کسی تا به حال این کارو نکرده؟ برای نمونه سایت http://www.moshtari.org این امکان رو داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2013 چرا اینکارو نکرده ، کلی سایت اینکارو کردن ، از جمله moshtari.org و datadanesh.com شخصی سازی کردیم براشون . این چیزی نیست که خودتون بتونید انجامش بدین . نیازه برنامه نویسی بشه براتون . فیلدهای اضافی حذف بشه ، بهتره وقت خودتون رو تلف نکنید با سوال و جواب به جایی نمیرسین چون یه خط کد نیست که یکی بیاد بگه برو اینجا رو عوض کن و مشکلت حل بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arshad ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 من نصیری هستم و واقعا از اقای رستم پور بابت زحماتی که بابت شخصی سازی قالب سایت انجام دادن متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در بهمن 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 فقط کافیه در تعریف کالا محصول مجازی رو انتخاب کنید . همین ، چیز خاصی ندار ه.من در فروشگاهم کالای مجازی رو انتخاب کردم و آپلود فایل هم بدون مشکل انجام شد. ولی وقتی با گزینه پرداخت از طریق فیش (جهت تست) خرید انجام میدم و سپس ژرداخت را هم تایید میکنمهیچ اتفاقی برای دانلود فایل توسط مشتری نمی افتد؟!مشتری پس از پرداخت وجه چطور باید فایل رو دانلود کند؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 بعد از پرداخت میتونه به تاریخچه سفارشات بره و از اونجا فایل رو دانلود کنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 خرید با فیش بانکی با خرید درگاه آنلاین فرق داره، توضیحات خرید با فیش رو بخونین، نوشته بعد از تایید محصول ارسال می شه و برای محصول مجازی هم باید ادمین تایید کنه، بعد خرید تایید شده، مشتری می تونه بعد از تایید بره توی تاریخچه سفارش ها و از اونجا دانلود کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در بهمن 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 بعد از پرداخت میتونه به تاریخچه سفارشات بره و از اونجا فایل رو دانلود کنه .ممنون از دوستان ولی در پیشینه چنین لینکی درج نمیشه البته پس از تایید ادمیناشکال از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 تایید ادمین رو چطور انجام میدین؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 تایید ادمین برای فیش بانکی رو گفتم، باید یه ویرگول بین محصول مجازی و تایید می گذاشتم!خرید با فیش نیاز به تایید سفارش داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در بهمن 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 تایید ادمین رو چطور انجام میدین؟ Sent from my Xperia using Tapatalk proمیرم در قسمت سفارش ها و بعد در کامبو باکس بالا گزینه "پرداخت تایید شده" را انتخاب میکنم و سپس دکمه "افزودن" رو میزنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 شما صورتحساب رو غیرفعال نکردین؟ چون با غیرفعال کردن صورت حساب فایل های دانلودی قابل دانلود نیستن Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در بهمن 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 شما صورتحساب رو غیرفعال نکردین؟ چون با غیرفعال کردن صورت حساب فایل های دانلودی قابل دانلود نیستن Sent from my Xperia using Tapatalk proممنون از شما. میشه بیشتر توضیح بدین. صورت حساب رو چطور فعال یا غیر فعال میکنن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2014 کاتالوگ » صورتحساب هافکر میکنم این جا باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
wooer ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 سلام دوستان من زمانی که از فروشگاه ساز اوپن کارت استفاده می کردم به راحتی و از ادرس public_html/catalog/view/theme/default/template/account میشد بخش تکمیلی خرید فایل دانلودی (ادرس - کد پستی و...) رو ویرایش کرد ولی الان با این کار هیچ نغییری در فروش ایجاد نمیشه ایا کد های پرستا مربوط به ادرس جای دیگه ای هستن ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سلامبله ساختار کاملا متفاوت است و اصلا قابل مقایسه نیستند موفق باشید واکنش ها : wooer 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
wooer ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سپاس از شماممنون میشم راهنمایی کنید تا فایل این کد هارو پیدا کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
wooer ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سلامبله ساختار کاملا متفاوت است و اصلا قابل مقایسه نیستند موفق باشیدسپاس از شماممنون میشم راهنمایی کنید تا فایل این کد هارو پیدا کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
wooer ارسال شده در دی 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2015 ..up.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
wooer ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 فهمیدم چرا ادرس این فایل رو در اختیار کاربر ها قرار نمیدین ( برای سرکیسه کردن ) لااقل کمی انصاف هم داشته باشین حذف چنتا کد 80000 ؟؟؟ والا ما داخل اوپن کارت خیلی ساده این کدها بهمون معرفی میشد قرار نیست که برای کوچکترین مشکلی هم پول پرداخت کرد مگه قراره ما ازین سایتامون میلیاردی دربیاریم که حالا واسه هرماژون 80 هم بدیم مشکلی نباشه.خیر عزیزان تنها مزیتی که پرستا داره محیط مدیریت ساده تره وگرنه هم امکانات هم پشتیبانی اوپن کارت خیلی خیلی از پرستا بهتره و ایضا سئوی قوی تری هم در اختیار مدیر قرار میده .شمام بجای این کار بهتره واقعا خدمت قابل ارزشی رو برای فروش بزارین نه همچین مشکل کوچیکی که خودتو به وجود اوردین برای فروش مزول ساختگی. . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 فهمیدم چرا ادرس این فایل رو در اختیار کاربر ها قرار نمیدین ( برای سرکیسه کردن )لااقل کمی انصاف هم داشته باشین حذف چنتا کد 80000 ؟؟؟ والا ما داخل اوپن کارت خیلی ساده این کدها بهمون معرفی میشد قرار نیست که برای کوچکترین مشکلی هم پول پرداخت کرد مگه قراره ما ازین سایتامون میلیاردی دربیاریم که حالا واسه هرماژون 80 هم بدیم مشکلی نباشه.خیر عزیزان تنها مزیتی که پرستا داره محیط مدیریت ساده تره وگرنه هم امکانات هم پشتیبانی اوپن کارت خیلی خیلی از پرستا بهتره و ایضا سئوی قوی تری هم در اختیار مدیر قرار میده .شمام بجای این کار بهتره واقعا خدمت قابل ارزشی رو برای فروش بزارین نه همچین مشکل کوچیکی که خودتو به وجود اوردین برای فروش مزول ساختگی. .عذر میخوام ، اما میشه خواهش کنم چرت و پرت نفرمایید?!اگه به گفته خودتون پشتیبانی و سئو و امکانات اوپن کارت خیلی خیلی خیلی بهتر از پرستاشاپ هست ، میشه بپرسم اینجا چرا میچرخین و دنبال چی میگردین ؟!محیط مدیریت پرستا ساده نیست . اتفاقا تنها ایرادی که پرستاشاپ داره ، محیط پیچیده بخش مدیریتش هست .خیلی عذر میخوام از کاربران بابت این لحن نامناسب ، اما یه عده فقط برای تخریب عضو میشن و جور دیگه ای نمیشه پاسخشون رو داد واکنش ها : igifar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .