faryspeed ارسال شده در بهمن 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2013 با سلام دوستان لطفا کمک کنید هر جا میرم نوشته نصب خیلی راحته من هم قبلا ورژن های پایین تر رو خودم نصب کردم اما الان هر کاری میکنم حتی صفحه اول رو هم نمیبینم برای نصب کارایی که کردم کل فایل زیپ شده رو ریختم توی فولدر Public-html و بعد همونجا اکسترکت کردم که تمام فایل هاش الان توی همین فولدر هست پرمیژن ۷۷۷ به تمامش دادم توی بروزر برام نمیاره هرچی اسم سایت رو با پسوند /install میزنم مشکل از کجا میتونه باشه ؟ linux - c-pannel نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2013 سلامبه انجمن خوش اومدیدفایل زیپ رو که اکسترکت کنید، یه پوشه میسازه به نام prestashop شما باید فایلهای داخل این پوشه رو به روت (Public-html) منتقل کنیدیا اینکه داخل همون پوشه نصب کنید : http://domain.con/prestashop موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faryspeed ارسال شده در بهمن 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2013 سلامبه انجمن خوش اومدیدفایل زیپ رو که اکسترکت کنید، یه پوشه میسازه به نام prestashop شما باید فایلهای داخل این پوشه رو به روت (Public-html) منتقل کنیدیا اینکه داخل همون پوشه نصب کنید : http://domain.con/prestashop موفق باشیدممنون از پاسخ سریعتون این موقع از صبح آقا همین کارو کردم ولی باز هم کار نمیده البته همین الان تست کردم دیدم فایل index ساده هم میریزم کار نمیده و سایت بالا نمیادمشکل از کجا میتونه باشه ؟ به پشتیبانی هاست هم اطلاع دادم ولی به این زودیا جوابی ازشون نمیگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faryspeed ارسال شده در بهمن 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2013 با تشکر از تمامی دوستان به خصوص رامتین عزیز دامنه مشکل داشت گفتن تا ۴۸ ساعت دیگه درست میشه با تشکر از همه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faryspeed ارسال شده در بهمن 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2013 دوستان مشکل حل شد فقط ۱ سوال دارم فایل های داخل هاست برای امنیت بیشتر چه پرمیژنی براشون در نظر بگیرم ؟ همشون ۷۷۷ باشن به نظر جالب نمیاد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2013 پرمیشن رو وقتی پرستاشاپ نصب میکنید اگه مشکلی داشته باشه نمیذاره نصب بشه ، اگه نصب شد یعنی مشکلی نداره و شما نباید دست بزنید به هیچی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faryspeed ارسال شده در بهمن 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2013 آقا بازم مشکل برای نصب دارم تمام فولدر ها پرمیژن ۷۷۷ صفحه اول نصب پرستا شاپ هم باز میشه ولی زمانی که روی نصب فارسی کلیک میکنم اینو مینویسه دوباره فایل رو آپلود کردم و اکسترکت و .... باز هم همین مشکل رو داره ورژن ۱.۵.۲ میرزنه 403 ForbiddenAccess to this resource on the server is denied! میدونم معنیش مال پرمیژن هاست ولی من که همه رو ۷۷۷ کردم اینو نمیدونم چشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2013 با پشتیبان هاستتون تماس گرفته و یا تیکت بزنید و بهشون اطلاع بدین ، احتمالا از هاسته مشکلتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2013 پوشه ها ۷۵۵ و فایل ها ۶۴۴ Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faryspeed ارسال شده در بهمن 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2013 دوستان تشکر از همه مرحله آخر نصب این اررور رو میزنه روی ۱۲% روی ورودی Table 'ps_access' already exists خطای SQL رخ داده است اینو چطوری رفع کنم ؟ یه سوال دیگه هم دارم در صورتی که بخوام این فروشگاه ساز روی ساب دامین نصب بشه به جای localhost باید چی بزنم توی تنظیمات نصب ؟مشکل رفع شدپیشوند ها توی تنظیم رو عوض کردم ps_ بود تبدیل کردم به S_ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
faryspeed ارسال شده در بهمن 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2013 دوستان برای نصب فروشگاه روی ساب دامین کار خاصی باید توی تنظیمات نصب پرستا شاپ بکنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2013 خیر ، کار خاصی لازم نیست ، مثل نصب روی دامنه پیش برین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2013 خیر دوست من. تنظیمات رو باید در کنترل پنل هاست انجام بدید و فقط فایل ها رو منتقل کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .