puzzelfix ارسال شده در بهمن 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2013 با سلامدوستان میخواستم بدونم من چطور میتونم محصولات هر شاخه یا بخش را موقعی که باز میشود به صورت پیشفرض در حالت موجود بودن بیارد مثلا محصولاتی را که موجودن اول بیاورد و سپس نا موجود ها را نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2013 مدیریت / تنظیمات / محصولات . در این صفحه چیدمات پیشفرض را روی تعداد کالا تنظیم کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2013 ممنون از پاسختون ولی همچین گزینه ایی موجود نمی باشد در اون قسمت که گفتین یعنی ترتیب قرار گیری پیش فرض گزینه ایی به این نام وجود ندارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2013 تو نسخه 1.5.4.1 وجود داره . کمی دقت کنید : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2013 بله میدونم برای من همه اون گزینه ها هست جز تعداد کالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2013 حتما مدیریت موجودی رو خاموش کردین تنظیمات / محصولات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2013 نه فعال هستنسخه پرستا من هم 1.5.2 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2013 تو نسخه 1.5.2 این امکان وجود نداره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .