presta-u3f ارسال شده در بهمن 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2013 سلام دوستان.اطلاع دارم که یک موضوع نباید چند بار در انجمن مطرح بشه.من از دیروز تا حالا دنبال راه حل بودم به نتیجه نرسیدم برای همین تاپیک زدممن حامل رایگان رو مشخص کردم و ساختمنوع قیمت - وزن - قیمت منطقه ای همه چیز رو مثل اموزش های موجود انجام دادم و نشون نمیدهرایگان هم گذاشتم و باز هم نشون نمیده.اگر کسی میتونه کمک کنه براش یه یوزر با دسترسی ادمین بسازم واسم چک کنه.ببینید تصویر زیر رو:به نظرتون مشکل از کجاست که حامل رو نشون نمیده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2013 سلامبه انجمن خوش اومدیدلطفا قبل از ارسال جستجو کنیدقبلا بارها توضیح داده شدهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
presta-u3f ارسال شده در بهمن 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2013 بله منم ذکر کردم از دیروز تا حالا دارم جست و جو میکنم و تمام راهکار ها رو انجام دادم.دیگه واقعا از پسش بر نیومدم که اومدم تاپیک زدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2013 خب اگه از پسش برنیومدین ، راحت تو یکی از تاپیک های مربوطه سوال میکردین نه اینکه تاپیک جدید میزدید، منظور ما از اینکه تاپیک ایجاد نکنید برای اینه که موضوع پراکنده میشه ، و برای یک مشکل ده ها تاپیک بدون محتوای مناسب ایجاد میشه تو انجمن . اگر همه چی تو یه تاپیک باشه مسلما وقتی فردی مثل شما میخواد جستجو کنه خیلی راحت تره . اطلاعات مدیریتی پیام خصوصی کنید . در ضمن مورد بالا رو هم رعایت کنید و به جای ایجاد تاپیک در تاپیک های مربوطه سوالتون رو مطرح کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .