rezvannia ارسال شده در بهمن 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2013 با سلامبعد ثبت نام به هیچ عنوان امکان ورود به حساب کاربری وجود ندارد و همون صفحه لاگین دوباره نمایش داده می شود.همچنین در قسمت سبد خرید هیچ محصولی نمایش نمیده با اینکه دکمه افزودن به سبد خرید زده شده است.لطفاً راهنمایی کنید به مشکل شدیدی خوردم.مشکل با تغییر ulr هم حل نشد.shop.moona.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2013 من که مشکلی ندیدم و هم ثبت نام کردم هم سبد خرید کار میکرد و هم تا ثب تسفارش هم رفتم . از مرورگرهای بروز استفاده کنید . اگر از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنید به کل فراموشش کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezvannia ارسال شده در بهمن 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2013 من که مشکلی ندیدم و هم ثبت نام کردم هم سبد خرید کار میکرد و هم تا ثب تسفارش هم رفتم . از مرورگرهای بروز استفاده کنید . اگر از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنید به کل فراموشش کنید .من هم با گوگل کروم و هم با فایر فاکس کار می کنم و آپدیت می باشد. ولی وارد نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2013 این مشکل از تنظیمات session روی هاستتون هست. من این مورد روی یک فروشگاه به صورت عمیق و داخل هسته بررسی کردمsession.save_pathSession.gcروی این مورد تاثیر دارن Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .