niloofar ارسال شده در بهمن 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2013 سلامچطور میشه توضیحات مربوط به شاخه به طور کامل نمایش داده بشه؟ اینجوری نباشه:اکنون شما میتوانید از فروشگاه iTunes فیلم بخرید و آنها را به آیپاد بفرس..... توی توابع پوسته تعریف شده؟ یا از طریق بخش مدیریت قابل تنظیمه؟و اینکه این واحد ریال رو چطوری اون دو تا صفر آخرش رو برداریم که مثلا 65 هزار ریال اینجوری نباشه: 65.000,00 اینجوری باشه: 65000 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2013 تو قالب تعریف شده توضیحات کوتاه . ریال و تومان هم روی ویرایش کلیک کنید و نوع نمایش رو روی آخرین گزینه بذارید . یعنی دیفالت رو اونه ، حتما خودتون تغییرش دادین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در بهمن 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2013 تو قالب تعریف شده توضیحات کوتاه . ریال و تومان هم روی ویرایش کلیک کنید و نوع نمایش رو روی آخرین گزینه بذارید . یعنی دیفالت رو اونه ، حتما خودتون تغییرش دادین .سلامخیر من دستکاریش نکرده بودم. به هر حال برای من روی گزینه اول که دلار بود جواب داد. روی آخری رقم رو برعکس مینوشت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2013 باید روی یکی مونده به آخری یا چهارمی تنظیم کنید. در پرستا ۱.۵ یک. گزینه اضافه شده Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 آیا برای افزایش تعداد کاراکتر توضیحات شاخه ها در قسمت مدیریت جایی هست؟ یعنی تنظیمات مربوط به شاخه ها و توضیحات شاخه ها در کدام قسمت بخش ادمین قرار دارد؟ چون اون قسمت رو در بخش مدیریت پیدا نکردم، برای تغییر تعداد کاراکتر توضیحات شاخه ها به مسیر /themes/default/category.tpl رفتم و تعداد کاراکتر رو از 120 به مثلن 700 تغییر دادم که در این حالت توضیحات رو کامل نشون میده و مشکلی نیست. فقط می خواستم بدونم از بخش مدیریت قابل تنظیم هست یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2014 خیر نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .