xkapitanx ارسال شده در بهمن 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2013 با سلام.من رو هاستم این اسکریپت رو نصب کردم.مشکلی نداره ولی موقع پرداخت نهایی و دادن ادرس از من یک عنوان آدرس میخواد واسه مراجعات بعدی.مثلا من اسمشو میزارم "آدرس یکم" بعد وارد صفحه بعد میشه.بعد در قسمت آدرس تحویل همون نام رو انتخاب میکنم.و تیکاستفاده از آدرس تحویل به عنوان آدرس صورت حساب.(اصلا این یعنی چی؟)رو میزنم.ولی بعد ارور میده:هیچ حاملی برای ارسال به آدرس انتخابی شما موجود نمی باشد.این ارور یعنی چی؟چرا همش اینو میده؟حتی در دمو سایت شما هم همینطور شد!چه تنظیمی رو باید انجام داد؟عنوان آدرس برای مراجعات بعدی یعنی چی؟خواهشا کمک کنید واقعا کارم لنگ شده!ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2013 تنظیم حامل رو جستجو کنید در انجمن . در کادر جستجو بنویسین : حامل ، کلی تاپیک براتون لیست میکنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .