سلطانی ارسال شده در بهمن 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2013 با سلام.من تو بخش ویژگی های محصول همه ی مشخصات محصول رو به ترتیب وارد میکنم و درون فروشگاه و در بخش مشخصات محصول همه ی مشخصات به ترتیب است.ولی وقتی محصولات رو باهم مقایسه می کنم ترتیب مشخصات به کلی بهم می ریزه و هر دفعه یه جور مرتب میشه.از دوستان که راه حل این مشکل رو می دونن تقاضا دارم به من کمک کنن.با تشکر.آدرس سایت : www.KalaRayan.com قسمت مشخصات محصول : http://8pic.ir/images/58216119610989455162.jpg قسمت مقایسه محصولات : http://8pic.ir/images/15311689190290593958.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2013 باید تو تاپیک قالب اینو میپرسیدین و از ایجاد تاپیک جدید خود داری میکردین ، اینجوری یکی دیگه هم مشکل شما رو داشته باشه راحتا ونجا میاد و میبینه . به هر حال از مدیریت قالب دیفالت روشن کنید ، ببینید رو اون هم مشکل دارین یا نه ، اگر مشکل باقی بود ، میشه گفت از قالب نیست . اگر رو قالب دیفالت مشکل نداشتین یعنی قالب مشکل داره . بررسی کرده و نتیجه رو اعلام کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در بهمن 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2013 با سلام خدمت بهمن جان.من نمی دونستم که شاید مشکل من از قالب باشه برای همین در اینجا تاپیک زدم.طبق فرموده شما عمل کردم ولی باز هم همونجوره و فرقی نکرده.حالا باید چیکار کنم.با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2013 پس این یک مشکل نیست و ساختار پرستاشاپ در قسمت مقایسه اون شکلیه . البته دوستان ماژول نویس و کد نویس که آشنایی دارن با اینجور چیزا شاید یه بررسی ساده نیاز داره و بتونن اینو مثل بخش محصول دارای چیدمان کنن . کسی از دوستان لطف کنه نگاهی به اون بخش بکنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در بهمن 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2013 سلامکسی نیست به ما کمک کنه.لطفا اساتید به ما یاری برسونن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در بهمن 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2013 خبری نشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2013 بررسی شد ، با تغییرات در قالب امکان درست کردن این قسمت وجود نداره چون به تی پی ال ربطی نداره ، چاره ای ندارین جز اینکه ماژولی برای اینکار خریداری کنید . یکی از دوستان ماژولی نوشتن برای دسته بندی ویژگی ها به صورت پیشرفته و قابلیت شخصی سازی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2013 بررسی شد ، با تغییرات در قالب امکان درست کردن این قسمت وجود نداره چون به تی پی ال ربطی نداره ، چاره ای ندارین جز اینکه ماژولی برای اینکار خریداری کنید . یکی از دوستان ماژولی نوشتن برای دسته بندی ویژگی ها به صورت پیشرفته و قابلیت شخصی سازی .ممنون بابت راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moh-23 ارسال شده در اسفند 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2013 بررسی شد ، با تغییرات در قالب امکان درست کردن این قسمت وجود نداره چون به تی پی ال ربطی نداره ، چاره ای ندارین جز اینکه ماژولی برای اینکار خریداری کنید . یکی از دوستان ماژولی نوشتن برای دسته بندی ویژگی ها به صورت پیشرفته و قابلیت شخصی سازی .آقا بهمن میشه بگی این ماژول از کجا قابل تهیه هستش؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2013 اقا شریف و یا اقا موسی رو ببینید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .