titan2 ارسال شده در بهمن 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2011 من برای شاخه ها و زیر شاخه های سایتم عکس تعیین کردم ولی مشکل اینکه تازگی وقتی روی یک شاخه می ری عکس زیر شاخه ها نمی آد در عوض یک عکس علامت سوال میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2011 به پوشه های img و upload دسترسی 777 بدید و دوباره عکس ها رو بذارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
titan2 ارسال شده در بهمن 15، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2011 لینک عکس سالمه و وقتی توی قسمت مدییریت سایت میرم می بینم عکس رو نشون میده ولی از بیرون درست دیده نمیشهالبته الان هم دسترسی Img مقدار 777 هستش و در شاخه آپلود هم چیزی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2011 پس احتمالا مشکل از کش مرورگرتونه. یه بار کش مرورگر رو پاک کنید و رفرش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
titan2 ارسال شده در بهمن 22، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 کلی تا حالا کامپیوتر رو خاموش روشن کردمکش رو پاک کردم درست نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در بهمن 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 آدرس سایتتونو بدید تا بررسی شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 به بخش تصاویر برید و تنظیمات رو بررسی کنیدیک بار روی ایجاد دوباره بندانگشتی ها کلیک کنید و نتیجه رو ببینید.اگر لازم شد از مسیر مدیریت - تنظیمات - کارایی ها - اعمال کامپایل رو روشن و کش رو خاموش کنید. سایت رو رفرش کنید و دوباره تنظیمات رو برگردونید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .