shahab ارسال شده در اسفند 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2013 [justify][align=right]سلام [/justify]فایل هایی که با اکانت ftp از طریق filezilla روی هاست سایتم آپلود کردم رو می خوام با پرستاشاپ برای دانلود اشتراک گذاری کنم. چطور می تونم کلید دانلود رو واسه محصول بسازم و نمایش بدم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید[/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2013 خیر .شما باید فایل ها رو مستقیم داخل مدیریت پرستا موقعی که محصولی ایجاد میکنید آپلود کنید و نمیتونید یکجا فایل ها رو آپلد کنید تو هاست . پرستاشاپ مختص فروشگ فایل فقط ساخته نشده و حتی اون اسکریپت هایی که برای فروش فایل ساخته شدن این امکان رو بگردی نببین دارن اصلا یا نه شاید با ماژول و شخصی سازی بشه حل کرد که اونم در تخصص من نیست و سایر دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .