armanb2013 ارسال شده در اسفند 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2013 با سلامموقع ورود محصول در بخش وابستگی ها علاوه بر تعیین شاخه می توانیم وابستگی خانه هم به محصول بدهیم . سوال اول : من اینطور فکر می کنم که اگر ماژول محصولات شاخص در صفحه خانگی نصب شده باشد فقط و فقط محصولات شاخصی که تیک نمایش در خانه را خورده باشند نمایش داده می شوند . آیا درست است ؟؟؟ سوال دوم : من این ماژول رو نصب کردم (homenewproducts)http://www.loftytemplates.com/modules-addons/prestashop-modules/free-prestashop-module.htmlاین ماژولی برای نمایش جدیدترین محصولات در سایت است ولی اینطور نیست ، این ماژول میاد به ترتیب از محصولات قدیمی نگاه میکنه محصولاتی که تیک خانه خورده اند را نمایش میده ! مثلا اگر 100 محصول در سایت وارد شده باشد و هر صد محصول تیک خانه خورده باشد همیشه محصول 1 تا 20 را نمایش میدهد ،ولی من می خوام محصولات جدید رو نشون بده یعنی محصولات 80 تا 100 . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armanb2013 ارسال شده در اسفند 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2013 کسی پاسخی ندارد ؟!!!؟؟؟!؟؟؟!؟؟!؟؟ سوال اولم که خیلی ساده است دوستان پرستاشاپی خسته نباشن تک به تک !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2013 سوالتون ساده نیست ، چون جواب دادن به این سوال راهی طولانی داره و باید یکی بره اون ماژول رو دانلود و نصب کنه رو یه فروشگاه و ببینه چطوریه و بعد بیاد جواب شما رو بده که هیچ کسی اینکارو نمیکنه .درستش اینه که لااقل یه آدرس سایت بدین که این ماژول روش نصبه ، بشه رفت دید چیه و چطوری کار میکنه و چه مشکلی داره . ما در پرستاشاپ یک ماژول داریم به اسم محصولات پرطرفدار ، کار این ماژول اینه که از بین محصولاتی که تیک خانه دارند از بالا به پایین برحسب چیدمان نشون میده .این ماژولی هم که لینک دادین کارش اینه آخرین محصولات و جدیدترین ها رو نشون بده به صورت اسلاید مانند ( جی کوئری ) اگر مشکلی داره باید لااقل یه آدرسی چیزی بدین تا بشه بررسی کرد ، در ضمن حتما این ماژول مدیریت و پیکربندی داره ، نگاه کنید و ببینید تو پیکربندیش چیا هست و نیست . شاید تو پیکربندی گزینه هایی داشته باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .