tehranwifi ارسال شده در اسفند 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2013 با عرض سلام مدیران انجمن آدرس وب سرویس باتک ملت برای هاست های خارجی دوباره تغییر کرده و بعد از تماس با بانک اپراتور آن میگوید یک حرف* F * در آدرس وجود دارد که آن را پاک کنید درست می شود من هم ماژول را ادیت کردم اما درست نشد لطفا ماژول را درست کنیددددددددددددددددددددددددددددددد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در اسفند 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2013 با عرض سلام مدیران انجمن آدرس وب سرویس باتک ملت برای هاست های خارجی دوباره تغییر کرده و بعد از تماس با بانک اپراتور آن میگوید یک حرف* F * در آدرس وجود دارد که آن را پاک کنید درست می شود من هم ماژول را ادیت کردم اما درست نشد لطفا ماژول را درست کنیدددددددددددددددددددددددددددددددبا سلام برای سایت من هم درگاه ملت همین طور بود در پیکر بندی تیک وب سرویس جدید را برداشتم درست شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در اسفند 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2013 دوست عزیز آدرس وب سرویس بانک ملت عوض شده خودم با بانک تماس گرفتم باید ادیت بشه که مدیران باید زحمت بکشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr_fanta ارسال شده در اسفند 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2013 با سلامدوست عزیز همین الان چک شد.مشکلی نداشت.http://www.bazarecontrol.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در اسفند 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2013 سرور هاست ما برای کشور فرانسه هست همه چیز درسته اما وب سرویس وصل نمیشه ورژن 2.7نسخه دانوش میر اعلایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2013 کاری که دوستان گفتن انجام بدینتیک وب سرویس جدید رو بردارید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در اسفند 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2013 کاری که دوستان گفتن انجام بدینتیک وب سرویس جدید رو بردارید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Proسلام آقا دانوش از امروز درگاه بانک ملت بدون تیک وب سرویس جدید هم خطا میده . بنده بررسی امکان اتصال به وب سرویس را زدم و برای وب سرویس قدیم و جدید میزنه خیر. بی زحمت بررسی بفرمایید مشکل از کجاست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2013 دوستان دیگه چک کنن و نتیجه رو اعلام کنند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در اسفند 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2013 ----- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در اسفند 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2013 با عرض سلام من یک هفته در گیر این موضوع بودم و متوجه شدم که مشکل از مخابرات ایران است که برای بعضی از کشور ها پورت 1443 و 443 از بیرون بسته اما بعد از یک هفته باز میکنه اصلا نیازی به زدن یا برداشتن تیک وب سرویس جدید قدیم نیست فقط باید تو این مدت که پورت بسته است از درگاه پارسیان استفاده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در آذر 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2014 با عرض سلام خدمت دوستان و مدیران انجمن از دیروز ساعت 18 مورخ 1393/06/24 درگاه های ملت و پارسیان قطع شده اند و با پیگیری هایی که انجام دادیم بخش فنی شاپرک به ما گفتند بعد از اینکه دکمه پرداخت زده میشه کال بک وری فای نمیده در نتیجه بانک هم تراکنش را کنسل و مبلغ را به حساب مشترک برمی گرداند لطفا راهنمایی کنید کل خرید های ما زا دیروز کنسل شدهبا تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده