saman_e_rsa ارسال شده در آذر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2014 بسیار از شما ممنون و سپاس گذارم امتحان و کار رو حتما انجام میدم ... باز هم متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2014 بسیار از شما ممنون و سپاس گذارم امتحان و کار رو حتما انجام میدم ... باز هم متشکرمبرای ماژول های پرداخت واحد اصلی ريال هست چون بانک ها با ريال کار می کنن، اگه فقط بخوایین از یه ارز استفاده کنین، مثل ريال، ماژول اینجوری قاطی می کنه!! من حواسم به عکس اول که گذاشتین نبود!! باید تومن و ريال باشه ولی تومن رو غیر فعال کن، تومن بشه 1 ریال 10 کد ایزو تومن هم مهم نیست ولی ریال باید 364 فکر کنم باشه، تومن هم بزن 365 اگه دیدی بازهم 10 برابر حساب می کنه مقدار تومن رو ریال رو عوض کن درست می شه، یعنی تومن 10 و ریال 1 ، نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 سلام من تومان رو هم به فروشگاه اضافه کردم وقتی با تومان خرید بشه درست کار میکنه اما اگر فروشگاه را در حالت ریال قرار بدیم باز یک صفر اضافه میکنه در کل این ماژول میانه خوبی با ریال نداره و پیش فرض ماژول برای فروشگاه تومان هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 این یک اشتباه کد نویسی هست و فقط باید از طریق کد حل بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 ممنون از پاسخ شما جناب دانوش پس کاری از دست بنده ساخته نیست .. البته من طی تیکت این مشکل را به جهان پی منتقل کردم امیدوارم دستش کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 با سلاممن هم جهان پی رو به تازگی دارم استفاده میکنم و همین مشکلو باهاش دارم. میخوام بدونم چه جوری باید حلش کرد؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2014 عزیزان کسی الان از درگاه جهان پی اختصاصی با لوگو و اسم خود شرکت استفاده میکنه ؟ ممنون میشم لینک سایت رو برای تست بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 سلام دوستان بعد از مدت ها درگاه اختصاصی ما اماده شده و api اختصاصی گرفتم ماژول رو نصب کردم تو قسمت پین api رو نوشتم و کد لوگو رو خالی گذاشتم هنگام تکمیل سفارش و اخرین مرحله پرداخت با جهان پی ارور زیر رو میده مشکل کجاست ؟ خطا : api مربوط به درگاه اختصاصی مستقیم است ، باید از وبسرویس جدید استفاده کنید !ویرایش : با جهان پی صحبت کردم دلیل این ارور این هست که این ماژول مخصوص درگاه عادی هست برای درگاه اختصاصی یه سری کد داده به ما که گفتند باید طراحی بشه ماژول... ایا این ماژول توسط پرستا طراحی نمیشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 این ماژول رو خودشون طراحی کردن و به ما ارتباطی نداره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HKraToS ارسال شده در اسفند 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2014 دوستان من این ماژول رو نصب کردم و وقتی کاربر وارد سایت میشه و خرید میکنه هیچ مشکلی نداره ولی وقتی میخوای با کاربر مهمان پرداخت کنی برمیگرده قسمت تائید هویتآدرس سایت : http://ujuz.irنام کاربری ( اگه لازم شد ) : [email protected]رمز عبور : testtestممنون از دوستان اگه کمک کنن این رو درست کنم تا سایت رو بفرستم برای اینماد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .