hamid ارسال شده در اسفند 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2013 قالب فلتFLAT http://bazaar.presta-shop.ir/img/cms/elmology-responsive1.png مشخصات قالب فلت [justify]تعداد ستون: 2 ستونه عرض قالب: 1170 px نوع قالب: ریسپانسیو کاربر: اکثر فروشگاه ها سازگاری با ورژن 1.5.4 طراح: حمید نصیری وطن دمو: کلیک کنید [align=center]معرفی قالب فلت [/justify]استفاده از طراحی ریسپانسیو [justify]تا حالا شده که با موبایل و یا تبلت خودتون به وبسایتی سر بزنید و مجبور باشید برای دیدن قسمت های مختلف اون مادام زوم کنید تا بر روی لینکی کلیک کنید و یا اینکه مطلبی رو ببینید ، ،بله این وبسایت از تکنولوژی ریسپانسیو بهره نمی برد , این کار خسته کننده که شما رو مجبور می کند تا مادام عملیات zoom in و zoom out را در یک وبسایت انجام دهید به وسیله تکنولوژی طراحی ریسپانسیو یا واکنش گرا (Responsive design ) برطرف شده است. طراحی ریسپانسیو که همین قالب فلت نیز از آن بهره می برد به این شکل عمل می کند که سایت را برای ابعاد غیر متعارف گوشی های همراه و تبلت ها هماهنگ می کند و شما با تغییر سایز صفحه شاهد خواهید بود که فونت ها و لینک ها کاملا در سایز مناسب خودشان قرار دارند و شما به راحتی آنها را می بینید و دیگر هیچ zoom in و zoom out در کار نیست. برای تست رسپانسیو واکنشگرا می توانید مرورگر خود را ازحالت maximize خارج کنید و با موس خود صفحه مرور گر را کوچک و بزرگ کنید ، می بینید که سایز صفحه تغییر می کند اما نوشته ها و لینک ها همچنان خوانا هستند و نیازی به zoom in و یا zoom out و اسکرول ندارند ، این کار را هم در صفحه اصلی و هم در صفحات داخلی تست کنید.[/justify]چرا باید یک وبسایت ریسپانسیو داشته باشیم؟ با توجه به اینکه رشد پرسرعت و با شتاب گوشی های تلفن همراه و تبلت ها را در کشور داریم ، درصد زیادی از وبگردی های به وسیله گوشی همراه و یا تبلت صورت خواهد گرفت و این مقدار بازدید به سرعت رو به افزایش است به گونه ای شاید تا یک سال آینده درصد زیادی از بازدید های سایتها با وسیله های دیگری جز رایانه های خانگی و لپ تاپ ها صورت گیرد ، و اگر وبسایتی ریسپانسیو نباشد به مرور بازدید کنندگان آنها سهولت وبگردی آسان را در وبسایت شما از دست خواهند داد و این امر شاید موجود کاهش بازدید و از دست دادن مخاطبانتان گردد پس بهتر است هرچه سریعتر وبسایت های خود را به سمت طراحی ریسپانسو ببرید و یا اگر می خواهید وبسایت جدیدی راه اندازی کنید از این تکنولوژی در آن بهره ببرید.طراحی فلت شایت از خودتون بپرسید که چرا اسم قالب رو فلت گذاشتم, خوب الان میگمJطراحی فلت یا Flat Design در چند ماه اخیر مورد توجه بسیاری از طراحان وب در سراسر دنیا قرار گرفته است. در روش طراحی سایت تخت تا حد امکان از سایه ها و گرادیان رنگی استفاده نشده و اجزای اصلی صفحه سایت با استفاده از رنگ های یکدست و درخشان در کنار فونت های خوانا به نمایش گذاشته میشوند. ایده اصلی طراحی تخت براساس سادگی ارائه و راحتی کاربران شکل گرفته و نمایی مدرن و متفاوت را به سایت شما میبخشد. سرعت بیشتر وب سایت در طراحی فلت : همانطور که می دانید یکی از مواردی که امروزه پیگیری می گردد و همه مدیران وب سایت نیز به آن به شدت نیاز دارند سرعت بهینه شده وبسایت می باشد . و حتی خود کاربر نیز دوست دارد در سریع ترین حالت ممکن بتواند به خواسته خودش برسد . خوب به علت بسیار مهم ... که شما به هیچ عنوان از تصاویر بسیار بزرگ استفاده نکردید و بیشتر از رنگ و موارد آماده UIاین طراحی یعنی flatیا فلت استفاده نمودید بسیار سرعت بالایی دارید چون بیشتر کد در وب سایت شما ایفای نقش می کند تا تصاویر ( جالب هست نه ؟ ) این قالب دارای3 ماه پشتیبانی رایگان میباشد برای سفارش کلیک کنید [/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در اسفند 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2013 خیلی خوشم اومد آفرین یکم اگر رنگ بندیش کاربند پسند کنید بهتر میشه ببخشید نظرم رو گفتم منظورمم اینه که رنگبندیش حرفه ای تر بشه بازم تبریک میگم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2013 ممنونم از نظرت, تاثیر اصلی رو تو رنگ بندی, اسلایدر و تبلیغات میذارن که من به سلیقه خودم این رنگ ها رو انتخاب کردم و کاربر میتونه به سلیقه خودش این ها رو طراحی کنه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasser ارسال شده در اسفند 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2013 سلام اقا حمید بهتون ایمیل زدم اما خطا داد انگار ایمیلاتون درس نیست و دلیوری میده که چنین ایمیلایی وجدو ندارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در اسفند 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2013 با عرض پوزش, اصلاح شد... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda007 ارسال شده در فروردین 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2014 سلام من از این قالب استفاده میکنم.. خیلی ازش راضی ام و سرعت لود بالایی داره. فقط چند تا مشکل داره که ممنون میشم آقا حمید اینها رو برطرف کنید چون این قالب ارزششو داره که بیشتر از این روش کار بشه:یک مشکل بزرگش اینه که نوار افقی بالای سایت رو نمیشه مثل ماژول نوار منو افقی تغییرش داد.بعضی ماژولها هم فارسی نشدن.. مثل ماژول حفظ اسرار و اطلاعات مشتریان.توی جایگاه ها جای بعضی ماژولها رو نمیشه تغییر داد مثلا ماژول ای نماد رو من نتونستم بیارم بالاتر از شاخه ها، مجبور شدم برم ترتیب ماژولها رو توی left block تغییر بدم. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در فروردین 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2014 با سلام در آپدیت بعدی قالب ماژول نوار افقی سایت حتما اصلاح خواهد شد, و مشکلاتی را هم که ذکر کردید رسیدگی خواهد شد. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aslani2011 ارسال شده در تیر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 با سلام این مشکل در نمایش محصولات به صورت شبکه ای وجود دارد و مثلا در یک ردیف 1 محصول نمابش داده می شود. http://upload7.ir/imgs/2014-04/57113016053288432433.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در تیر 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 لطفا آدرس سایت را ذکر کنید تا بررسی شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aslani2011 ارسال شده در تیر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 لطفا آدرس سایت را ذکر کنید تا بررسی شود.ketabshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در تیر 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2014 دو فایل زیر را در این (http://.site.ir/themes/FLAT/css) مسیر جایگزین کنید...Desktop.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aslani2011 ارسال شده در تیر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2014 دو فایل زیر را در این (http://.site.ir/themes/FLAT/css) مسیر جایگزین کنید...خیلی ممنون در صفحه شاخه ها حل شد اما در صفحه اصلی در قسمت محصولات جدید این اتفاق به وجود امد و مشکل دیگر اینکه باوجود اینکه شاخه ها تصویر دارند اما در خود شاخه علامت سوال به جای تصویر نشان داده می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در تیر 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2014 مشکلاتی که عرض کردید رو در قالب یک پکیچ بعد از حل کردن در پست اول اضافه میکنم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda007 ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 یک مشکلی پیش اومده. ماژول اسلایدر(minic slider) خود بخود غیر فعال شده.. الان چند روزه اینجوری شده. من ماژول رو آپدیت کردم مثل اینکه نسخه جدید این ماژول رو رسپانسیو طراحی کردن ولی نمیدونم چرا دیگه اسلایدها رو نشون نمیده. اگه ممکنه بررسی بفرمایید.aceshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2014 سلاماسلایدر برای من نمایش داده میشه ولی دو تصویر یکسان دارهدر ضمن بارها گفته شده که در نسخه 1.5 ماژولها رو آپدیت نکنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .