dadhp ارسال شده در اسفند 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2013 سلام خدمت اساتیدمن مدتیه با پرستا مشکل دارم. وقتی مشتری میاد پرداخت مهمان رو انتخاب می کنه اگه پرداخت درب منزل رو بزنه خریدش ثبت میشه اما اگه پرداخت آنلاین رو بزنه میپره رو صفحه کنترل هویت یا ورود به حساب کاربری. در حالی که فرد پرداخت مهمان رو انتخاب کرده و باید به درگاه بانک وصل بشه.ماژول پرداخت آنلاینم هم مال بانک پاسیانه.چیکار کنم؟فرآیند سفارش هم روی 5 مرحله ای و هم پرداخت در یک صفحه گذاشتم درست نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2013 دوست عزیزم پرداخت مهمان فقط یسری فیلد کمتر از عضویت عادی داره و مستقیم به درگاه بانک نمیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dadhp ارسال شده در اسفند 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2013 برای حل این مشکل راهی نیست؟به غیر از پرستا چه فروشگاه ساز دیگه ای رو توصیه میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dadhp ارسال شده در اسفند 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2013 برای حل این مشکل راهی نیست؟به غیر از پرستا چه فروشگاه ساز دیگه ای رو توصیه میکنید؟کسی نیس جواب بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2013 دوست من انتظار ندارین که در انجمن یک فروشگاه ساز بیان و بگن که مثلا برین از یک فروشگاه ساز دیگه استفاده کنید . این سوال جاش اینجا نیست ، چون افرادی که اینجا هستند تخصصشون اکثرا در زمینه پرستاشاپ هست و بخوان هم نمیتونن شما رو راهنمایی کنن که مثلا کدوم فروشگاه ساز این امکانی که میخواین رو داره . انجمن هایی مثل شاپ کیپر این سوال رو بپرسین زودتر به نتیجه میرسین .برای این هم راه حلی وجود نداره متاسفانه جز ماژول نویسی که اونم هزینه داره براتون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dadhp ارسال شده در اسفند 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2013 دوست من انتظار ندارین که در انجمن یک فروشگاه ساز بیان و بگن که مثلا برین از یک فروشگاه ساز دیگه استفاده کنید . این سوال جاش اینجا نیست ، چون افرادی که اینجا هستند تخصصشون اکثرا در زمینه پرستاشاپ هست و بخوان هم نمیتونن شما رو راهنمایی کنن که مثلا کدوم فروشگاه ساز این امکانی که میخواین رو داره . انجمن هایی مثل شاپ کیپر این سوال رو بپرسین زودتر به نتیجه میرسین .برای این هم راه حلی وجود نداره متاسفانه جز ماژول نویسی که اونم هزینه داره براتون .ممنونموردی نداره. هزینش چقدر میشه؟آقا بهمن یه نگاه با سایت من بندازید. بگید ترو تمیز کردن و تعویض قالب سایت چقد میشه هزینش؟www.legalbooks.irاین قالب ترمه کی میاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .