extera260 ارسال شده در اسفند 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2013 سلام من داخل سایتم از زرین پال استفاده میکردم ولی نمیدونم چی شد یه دفعه موقع پرداخت از درگاه زرین پال بجای عکسش ؟ میاد و بعد روش کلیک کنی میری توی صفحه دیگه که مینویسه این صفحه موجود نمیباشدولی درگاه بانک ملی .ملت .درست کار میکنن موقع پرداخت این شکلهhttp://upload7.ir/images/09141120200899718438.png بعد که روش کلیک کنی http://upload7.ir/images/73806393976355954371.png لطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
extera260 ارسال شده در اسفند 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2013 یعنی کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2013 صد بار گفته میشه آدرس سایت بذارید وقتی سوالی می پرسین . دوستان رعایت کنید و اصولی سوال بپرسین ، اینجا همه گرفتارن و وقتشون رو از سر راه گیر نیاوردن که الکی تلف کنند و به تاپیک های بدون اطلاعات کافی جواب بدند ، با یدونه عکس چطوری میشه فهمید مشکل سایت چیه . من اینو تو هر تاپیک هی تکرار میکنم اما بازم همون آش و همون کاسه .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
extera260 ارسال شده در اسفند 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2013 سلام این ادرس سایتمه:parmisshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2013 ماژول زرین پال و پرستاشاپ رو از هر کجا دانلود کردین از همون جا پشتیبانی دریافت کنید . نه پرستاشاپ شما مال این انجمنه و نه ماژول زرین پال . ما فقط اینجا به نسخه ای که خودمون ارائه میدیم ، پشتیبانی میدیم . موفق باشید بسته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2013 ماژول زرین پال منتشر شده توسط خود زرین پال ماژول بهینه شده است و همان ماژول نسخه ۱.۴ هست و سازگاری کامل با ۱.۵ نداره Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .