puzzelfix ارسال شده در اسفند 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2013 با سلام سپاس فراوان از بهمن جان و دوستان من با یک مشکل برخورد کردم تو قسمت ترکیبات من میخواستم واسه مشتری ها یک سیستم پیشنهادی بگذارم با ۸ ویژگی اصلی که در هر قسمتش ۴ تا محصول هست ولی موقعی که میخوام مولد رو انتخاب کنم ارور میده به نظرتون چون تعدادش زیاد میشه ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2013 بله مشکل ازتعداده صد درصد ، نه اینکه پرستاشاپ قادر به ساختنش نباشه ، چون بی نهایت میشه ساخت ، مشکل از هاست هست که وقتی فرایند ایجاد طولانی میشه نمیکشه و کم میاره ، وقتی تعداد زیاد میشه ساختش هم طول میکشه ، ساخت هم از 30 ثانیه فراتر بره تو اکثر هاست ها متوقف میشه ، باید بفرمایید به هاستتون که این 30 ثانیه رو افزایش بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2013 ممنونم دقیقا باید بهشون چی بگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2013 خطایی که میگیرید چی هست؟time execution رو باید افزایش بدین Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 خطایی که میگیرید چی هست؟time execution رو باید افزایش بدین Sent from my Xperia using tapatalk 4 Proسلام میخواستم برای محصولات ترکیب درست کم1.محصول مجازی هست موقع درست کردن میگه برای مجازی ترکیب نمیشه درست کرد2.اگه بزارم رو محصول استاندارد میشه درست کرد اما در مراحل خرید میگه یک ارسال کننده یا حمل کننده انتخاب کنید ولی محصولم مجازیه و ارسال کننده نمی خوادپیشنهاد چی هست با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 برای محصولات مجازی ترکیب نمیشه ساخت دوست عزیز . اگه محصولاتتون مجازی هست ، باید جدا جدا بذاریدشون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 اگر خیلی ضروری هست یک حامل با نام ایمیل بسازید و در توضیحات بنویسید تحویل فوری در ایمیل Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 سلام دوستانیه محصول با قیمت پایه 0 تعریف کردم (دارای ترکیب هست)با ساخت یک ترکیب با تاثیر افزایش 150000بر قیمت پایه بعد با افزودن قیمت خاص 30درصد تخفیف براش در نظر گرفتم در صفحه اصلی همه چیز ok هست اما در صفحه خانگی محصول قیمت اصلی 300000 نمایش داده میشه برای بقیه ترکیبات هم به همین ترتیبه انگار در 2 ضرب میشه اشکال کجا هست؟ممنون http://8pic.ir/images/3kavlio0qeki6nt9juaw.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 این یک باگ در نمایش قیمت در قالب هستاگر به سبد اضافه کنید مشکل حل میشه.باید پرستاشاپ رو ارتقا بدید و قالب سازگار با پرستا ۱.۶.٠.۱۴ نصب کنید و یا قالب رو اصلاح کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .