javad96 ارسال شده در اسفند 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2013 سلام دوستاناز امروز بعدازظهر فروشگاهم به طور کل دیگه بالا نمیاد نمیدونم چرا لطفا هرکی میدونه کمکم کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2013 سوالاتی که ناقص باشن نه جواب داده میشن در این انجمن و نه اینکه بیش از یک ساعت دووام میارن ، چون شما تازه وارد هستین در این انجمن پستتون رو پاک نکردم ، سوالی که مطرح میکنید باید کامل باشه ، نه آدرس سایت دادین ، نه اینکه توضیحات کافی که نسخه پرستاشاپ چنده و . .. الان درست پرسیده بودین به جای این پست من جواب رو خدمتتون نوشته بودم ، با سوالات ناقص هم وقت خودتون رو هدر میدین هم وقت ما رو . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad96 ارسال شده در اسفند 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2013 سوالاتی که ناقص باشن نه جواب داده میشن در این انجمن و نه اینکه بیش از یک ساعت دووام میارن ، چون شما تازه وارد هستین در این انجمن پستتون رو پاک نکردم ، سوالی که مطرح میکنید باید کامل باشه ، نه آدرس سایت دادین ، نه اینکه توضیحات کافی که نسخه پرستاشاپ چنده و . .. الان درست پرسیده بودین به جای این پست من جواب رو خدمتتون نوشته بودم ، با سوالات ناقص هم وقت خودتون رو هدر میدین هم وقت ما رو . royalmobile.ir پرستاشاپ 1.5 دارهمن اصلا وارد نیستم لطفا کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2013 دوست من مشکل شما دامنه هستش ، یا منقضی شده ، یا dns تغییر کرده و یا اینکه کلا مختل شده ، با پشتیبانی هاستتون تماس بگیرین براتون درستش میکنن . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2013 سلامواسه من راحت بالا میاد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .