extera260 ارسال شده در اسفند 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2013 سلام من هروقت با موزیلا میرم بالا سایتم انگلیسیه.ولی وقتی با اکس پلوره میرم بالا فارسیه من میخوام داخل موزیلاهم فارسی باشه چند روزه این شکل شدهاینم ادرس سایت:parmisshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در اسفند 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2013 درود ، واسه من که هیچ فرقی نداره توی هر 2 مروگر زبان فروشگاهتون رو پیش فرض فارسی کنید از این قالب هم که نسخه ویرایش شده قالب پیش فرض پرستا هست استفاده کنید : http://bazaar.presta-shop.ir/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7/189-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-extreme-default.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
extera260 ارسال شده در اسفند 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2013 درود ، واسه من که هیچ فرقی نداره توی هر 2 مروگر زبان فروشگاهتون رو پیش فرض فارسی کنید از این قالب هم که نسخه ویرایش شده قالب پیش فرض پرستا هست استفاده کنید : http://bazaar.presta-shop.ir/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7/189-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-extreme-default.html مرسی از پاسخ شما درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
extera260 ارسال شده در اسفند 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2013 سلام دوستان من یه مشکلی تو قالب Extreme Defaultدارم بجای این که با لای صفحه نوشته باشه (تماس با ما) نوشته (نشانه گذاری) میشه حالا اینو تغیرش داد به کلمه تماس با ما باسپاس http://upload7.ir/images/53863274074778808391.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2013 بخش بومی سازی / ترجمه ها / ترجمه ماژول ها این قسمت میتونید پیدا کرده و ویرایش کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
extera260 ارسال شده در فروردین 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 سلام میدونید چشکل ارم جدید روی محصولام ببرم اینم سایتم:parmisshop.ir باسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 سوالتون رو واضح مطرح کنید و از تکرار بپرهیزید ، تو یه جای دیگه هم همین سوال رو با همین کلمات دقیقا پرسیده بودین که یه نفر گفته بود منظورتون چیه و شما اونجا رو رها کرده و همون سوال رو در اینجا هم مطرح کرده اید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
extera260 ارسال شده در فروردین 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 سلام منظور این بود که روبانی که روی عکس محصولات هست نوشته جدید چشکل میشه اونو برد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 وقتی محصول جدید قرار میدید میزنه جدید . میتونید از تنظیمات مدت زمانی که این محصول بعنوان جدید شناخته میشه رو تغییر بدید . اگه هم میخواهید حذف کنید که نشون نده آرم رو پیدا کنید از سی پنل و حذف کنید . سایتتون هم بالا نمیاد . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
extera260 ارسال شده در فروردین 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 سلام:میشه بگید تنظیمات مدت زمان کالا کجاست؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
extera260 ارسال شده در فروردین 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 سلام میشه راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در فروردین 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 منوی تنظیمات===>> محصولاتقسمت تعداد روزهایی که یک محصول به عنوان محصول "جدید" در نظر گرفته میشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
extera260 ارسال شده در فروردین 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2014 سلام مرسی خیلی ممنون درست شدسلام یه گذینه توی حساب کاربری هست به نام (بن های تخفیف من)مال من رفته میشه بگین چشکل بیارمش ,ماژول: blockmyaccount چندباربازنشانی کردم ولی نیومده باسپاس_خسته نباشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
extera260 ارسال شده در فروردین 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2014 سلام لطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .