Amir_561 ارسال شده در آبان 6 گزارش Share ارسال شده در آبان 6 سلام من ماژول پرستا پلاس رو نصب کردم ولی تاریخ لاز هم میلادی هست و تاریخ در قسمت سفارش کاربران میلادی هست روی ورژن های مختلف پرستاشاپ هم تست کردم و باز همین مشکل وجود داره کسی هست کمک کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 7 گزارش Share ارسال شده در آبان 7 احتمال داره ماژول در هوکهای مربوطه به درستی قرار نگرفته باشه، یکبار ماژول رو بازنشانی کنید و دوباره از پیکربندیش تظنیمش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amir_561 ارسال شده در آبان 7 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7 این کار رو انجام داده بودم ولی باز هم انجام دادم ولی تاریخ باز میلادی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 9 گزارش Share ارسال شده در آبان 9 در در ۱۴۰۳/۵/۱۷ در 19:13، Amir_561 گفته است : این کار رو انجام داده بودم ولی باز هم انجام دادم ولی تاریخ باز میلادی هست با پشتیبانی پرستایار در ارتباط باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .