peymanan ارسال شده در فروردین 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2014 با درود بنده میخوام قالب دارچینا 2 رو خریداری کنم میخوام بدونم قایل های این قالب کد شده هست یا خیر و فوتر قالب قابل ادیت هست ؟ اونجا که نوشته "کلیه حقوق این سایت به دارچینا 2 و ..." و اسم سایت خودم و بزارم. منتظر پاسختون هستم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2014 قالب ها کد میشن ولی موردی که گفتید میشه تغییر داد و ارتباطی ندادره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2014 اون بخش که نوشته کلیه حقوق .... اونجا یه بخش داینامیکه ، یعنی وقتی قالب رو سایت شما نصب بشه ، اسم سایت شما اتوماتیک جایگزین اسم قالب میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .