feri23 ارسال شده در فروردین 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2014 سلام خدمت همه گرامیان و به خصوص مدیران محترم و پرتلاش این انجمن ، از سر و شکل این انجمن میشه حدس زد که مدیران اینجا برای کارشون ارزش قائلن و این واقعا جای حوشحالی داره من برای اولین بار روی هاستم پرستا شاپ نصب کردم ، عموما فعالیت من با وردپرس بوده و با محیط پرستا آشنایی نداشتم ، تو همین جست و جویی که در منوهای مختلف مدیریتی داشتم (برای اینکه با قسمت های مختلف این اسکریپت آشنا بشم) ، میخاستم پلاگین اسلایدر رو پیدا کنم ، تصاویر دیفالت رو بردارم و تصاویری که میخام رو در اسلاید قرار بدم ، برای این کار وارد قسمت "ماژول ها" و بعد از اون قسمت "جایگاه ها" شدم ، اسلایدر تصویری برای صفحه خانگی شما رو تیک زدم و گزینه جداسازی انتخاب شده ها رو زدم و این پلاگین غیب شد! چیکار باید کنم تا برگرده و از کدوم قسمت باید ویرایشش کنم؟ خیلی ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2014 سلامبه انجمن خوش اومدیداز قسمت مدیریت>>ماژولها : این ماژول رو پیدا کنید و بازنشانی رو بزنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
feri23 ارسال شده در فروردین 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2014 خیلی خیلی ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .