mehrdad sadeghi ارسال شده در فروردین 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 سلام دوستانمن خیلی گشستم و به شما رسیدمظاهرا هم این فروشگاه ساز خیلی کامله... من میخوام یه فروشگاه دست دوم راه یندازسمینی هر کس بیاد محصولات دست دو خودشو بتونه بفروشهمیخام بدونم ایا این فروشگاه ساز این قابلیتو داره و من میتونم باهاش این کارو کنم؟ممنوم میشم راهنماییم کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 پرستاشاپ یا هر فروشگاه ساز دیگری اسمش روشه ، فروشگاه میسازه براتون که محصولات خودتون رو بفروشین . اینی که شما میگین یه چیز دیگس و روی پرستاشاپ وجود نداره . روی هیچ کدوم از فروشگاه سازها وجود نداره ، نیاز به برنامه نویسی و تغییرات کلی و ماژول و .... داره که هزینش بالا میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در فروردین 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2014 توی گوگل سرچ کنید "اسکریپت حراجی" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2014 نیازهاتون رو بفرستین تا برای نوشتن ماژول بررسی بشه و قیمت بدیم بهتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .