mamati7500 ارسال شده در فروردین 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2014 سلاممن هر چی گشتم توی انجمن مطلبی که مد نظرم بود پیدا نکردم.من میخوام ظاهر فاکتور فروشگاه به طور کامل تغییر کنه و به یه فاکتور خیلی شیک تبدیل بشه.البته مشکل اعداد رو هم در فاکتور برطرف کنه.کسی میتونه اینکارو برای من انجام بده؟ هزینه را اعلام کنه.ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamati7500 ارسال شده در فروردین 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2014 کسی نیست راهنماییم کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamati7500 ارسال شده در فروردین 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2014 اگه تاپیک را جای اشتباه زدم منتقلش کنید به جای درست اگه هم جاش درسته و کسی نیست جواب بده لطفا ببندینش.با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2014 تغییر فاکتور خیلی زمان بر و وقت گیر هست. من یک بار انجام دادم و چون یک چیز اختصاصی بود به درد همه هم نمیخورهبرای مشکل اعداد یک راه حل پیدا شده. اون هم اینه که فایل های tpl مربوط به invoice رو از داخل پوشه pdf باز کنید و ویرایش کنید.قبل از متغیرهای مربوط به اعداد یک فاصله بدید (space).مشکل حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamati7500 ارسال شده در فروردین 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2014 تغییر فاکتور خیلی زمان بر و وقت گیر هست. من یک بار انجام دادم و چون یک چیز اختصاصی بود به درد همه هم نمیخورهبرای مشکل اعداد یک راه حل پیدا شده. اون هم اینه که فایل های tpl مربوط به invoice رو از داخل پوشه pdf باز کنید و ویرایش کنید.قبل از متغیرهای مربوط به اعداد یک فاصله بدید (space).مشکل حل میشهممنون از جوابتون. حالا اگه نتونستم درست کنم بازم مزاحم شما میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 با سلام و عرض ادبمن از پرستا 1.6 استفاده میکنم. می خواستم شماره فاکتوری که به صورت پی دی اف برای مشتری صادر میشه به جای "حروف انگلیسی" به صورت عدد یا ترکیبی از حروف و عدد باشه. باید چه کار کنم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در دی 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2014 سلام دوستان در فاکتور نهایی pdfکه بدست مشتری میرسه امکان این که مشخصات یا ویژگی محصول هم چاپ بشه میسر هست؟در فاکتور فقط قیمت . تعداد میاد.مثلا این که برای دریافت محصول به آدرس خاصی . در زمان مشخص مراجعه کنه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در دی 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2014 اساتید راهنمایی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در دی 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2014 سلام دوستان در فاکتور نهایی pdfکه بدست مشتری میرسه امکان این که مشخصات یا ویژگی محصول هم چاپ بشه میسر هست؟در فاکتور فقط قیمت . تعداد میاد.مثلا این که برای دریافت محصول به آدرس خاصی . در زمان مشخص مراجعه کنه و قید بشه در فاکتورممنونکسی نظری نداره از دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2014 سلامبرای تبدیل کد مرجع سفارش به عدد، نیاز به تغییرات پایه ای در پرستاشاپ هست و هزینه زیادی براتون خواهد داشت. در صورت نیاز از طریق بازارچه اقدام کنید.البته کدهای رایگانی در سایتهای خارجی برای اینکار داده شده که ما توصیه نمیکنیم استفاده کنید چون هیچ نظارتی بر روی آنها وجود ندارد و فاقد پشتیبانی هم هستند.در مورد چاپ ویژگی و یا مشخصات در فاکتور، امکان پذیر هست ولی همانطور که دانوش جان گفتند بسیاز زمان بر خواهد بود و طبیعتا باز هم هزینه زیادی خواهد داشت. در صوت نیاز از بازارچه درخواست بدید تا براورد هزینه و زمان بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .