mjafari27 ارسال شده در فروردین 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2014 سلامعکس های اسلایدر صفحه اصلی را چطور باید عوض کنم؟buysa.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s_ahmadneya ارسال شده در فروردین 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2014 سلامعکس های اسلایدر صفحه اصلی را چطور باید عوض کنم؟buysa.irمسیر صفحه مدیریت/ماژولهای/ماژول اسلايدر تصويري براي صفحه خانگي شماسپس پیکربندی و کم زیاد کردن عکس و خصوصیات هر عکسموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjafari27 ارسال شده در فروردین 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2014 از منوی ماژولها گزینه ماژولها را زدم ولی چنین ماژولی را ندارداگر منظورتان منوی مدیریت است که ان هم گزینه ماژول ندارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s_ahmadneya ارسال شده در فروردین 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2014 از منوی ماژولها گزینه ماژولها را زدم ولی چنین ماژولی را ندارداگر منظورتان منوی مدیریت است که ان هم گزینه ماژول نداردمن چک کردم هستاین مسیری را که رفتید درست چشمی ماژولهای را بررسی نمایید می بینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2014 ماژول اسلایدر رو پیدا کنید روی پیکربندی کلیک کنید و شخصی سازی کنید خیلی ساده هست . . . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidf ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 سلامURL رو در پيكربندي اسلايدر صفحه خانگي چه آدرسي بايد بديم!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2015 به هر جایی که میخواین اون اسلاید لینک بشه (کاربر با کلیک روی اسلاید هدایت میشه به اون لینکی که درج میکنید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
melikaaghazade ارسال شده در اردیبهشت 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2017 باید ماژول رو خریداری کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی چی اخه 200 تومن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2017 سلام. دوست عزیز چه ماژولی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
safa_1032_1032 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2017 سلام ببخشید یه سوال داشتم یکم گیج شدم من قالب مالیاس رو از یه جایی خریدم که متاسفانه پیشتیبانیش جوابگو نیست که خدا ... حالا واسه قسمت اسلایدرش گیر کردم اگه ممکنه راهنمایی کنید .میخوام عکس اسلایدر های صفحه اصلی و اسلایدر یک تا سه رو عوض کنم اما وقتی تو قسمت ماژول ها ماژول اسلایدر یک تا سه رو میارم و پیکربندی رو میزنم فقط تنظیماتش میاد و مثل قالب دیفالت پاینش امکان اپلود عکس نیست حالا میخوام بپرسم جای دیگه ای هستش که اون عکسا اونجا پیاده شده باشه ؟ از کجا عکس ها رو وارد کنم؟ و سوال دومم ماژولی میخوام که مثلا مثل دیجی کالا زیر اسلایدرش منو کشویی باشه و اینکه تو هر صفحه بشه گذاشتش و خاصه اون صفحه اسلاید محصولات همون صفحه رو گذاشت .اگه نیستش چقدر هزینه برمیداره برام نوشته بشه .ممنون عکس از قسمت پیکر بندی نیز به پرسش ضمیمه شد. پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 قالب رو احتمالا از جایی خریدید که قالب هاشون بدون لایسنس و بدون کپی رایت هستند. طبق قوانین انجمن هیچ گونه خدماتی به افراد ناقض کپی رایت ارائه نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
safa_1032_1032 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 یعنی قالب شما از همون داخل ماژول اسلایدر صفحه اصلی میشه عکس اسلایدر رو عوض کرد ؟ سوال دومم رو جواب ندادید. ببخشید اینو میگم اما انجمنتون زیاد قادر به راهنمایی نیست من اکثر پاسخ هاتون رو که نگاه کردم بیشتر برای درامد زایی بوده تا راهنمایی بازم ممنون خودم به جوری حلش میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 انجمن محل تبادل تجربیات و بحث بین کاربران است نه پاسخگویی مدیران. در بعضی موارد ناقض کپی رایت یا خارج از چارچوب قوانین انجمن تذکر میدیم و چیز خارج از منطقی نیست و اما در مورد سوال دومتون، باید بگردید شاید نمونه خارجی برای خرید باشه اگه نه تیکت بذارید تا تیم ماژول نویسیمون براتون برآورد هزینه کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .