nasser ارسال شده در فروردین 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2014 سلام دوستان عزیز وقتی ماوژول رو از طریق مدیریت نصب میکنم مینویسه ماژول با موفقیت دانلود شد.اما ماژول و لیست نمایش داده نمیشه تو هاستم چیزی نیست از طری هاستم هم انجام میدم بازم ماژول تو لیست نیست 1000 بار امتحان کردم نسخه 1.5 پرستا و ماژول رو هم از سایت زرین پال دانلود کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2014 ماژول زرین پال رو از همین سایت دانلود کنید و نصب کنیداگر با ارز تومان کار میکنید هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasser ارسال شده در فروردین 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2014 امتحان نکردم اما اونی که تو بازارچه هست زده برای 1.4 من از 1.5 استفده میکنم مشکلی نیست ؟؟؟؟ کار میکنه ؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2014 خیر مشکلی نیست کار میکنه فروشگاه ما هم از همون ماژول استفاده میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .