sepahan ارسال شده در فروردین 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2014 با سلامدر ماژول وفاداری پس از تنظیمات قسمت مدیریت چی کار باید انجام داد تا در قسمت فروشگاه به کاربر نشون داده بشه که با خرید این محصول ایکس امتیاز وفاداری خواهید گرفت و سوال بعد اینکه چطور میشه استفاده از این امتیازات را محدود کرد مثلن هر امتیاز وفتی خودبخود ایجاد شد تا ایکس ماه فرصت استفاده داده بشهورژن پرستا 1.5باسپاس از همکاری شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2014 فکر میکنم اینم چیزایی که میگید دخل پیکربندی هستن شما پیکربندی ماژول رو نگاه کردید؟! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در فروردین 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2014 بله نگاه کردم از من که نداشت اینارو بعد اومدم به روز رسانی انجام دادم الان نسخه 1.9 نصب شده اون گزینه مدت زمان را هم دارهاما فقط همه محصولات را میشه انتخاب کرد تو این ورژن و اگه بخوام چند تا شاخه را انتخاب کنم و بعد ذخیره را بزنم خودبخود unselect میشه و پیغام میده حداقل یک شاخه را نتخاب کنید فک کنم نباید به روز رسانی انجام میدادماگه کسی ماژول وفاداری ورژن 1.8 را داره ممنون میشم برا دانلود لینک بدهالبته به شرطی که اون قسمت تعریف زمان برای امتیاز وفاداری را داشته باشه من تصویر ورژن 1.8 که رو پرستای خودم نصب بود را قرار دادمپ ن :بازنشانی ماژول هم انجام شد اما باز همینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2014 این ورژن 1.8 : loyalty.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در فروردین 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 ممنون باز هم همینطوره با این ماژول در ضمن من چک کردم در نسخه 1.8 هم نمیتوان به دلخواه دسته ای را تعیین کرد که امتیاز وفاداری داشته باشد این امتیاز ها مشمول همه محصولات سایت میشندراستی من ماژول را کلن حذف کردم و ازشما را نصب کردم ولی الان فایل ترجمه هم انگار پاک شده همه چی لاتینه واسه این ماژولباید چی کار کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 این فایل رو از حالت زیپ خارج کنید سپس فایل ترجمه رو توی پوشه translations ماژول loyalty قرار بدیدfa.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2014 این ماژول چنین امکانی ندارهشاخه های انتخاب شده برای استفاده از بن تخفیف هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در اسفند 25، 2020 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2020 سلام در قسمت امتیازهای وفاداری من ... یه سری کارکتر با علامت سوال نمایش داده می شوند. عکسش رو ضمیمه کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .