Shockwave ارسال شده در فروردین 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2014 سلام خسته نباشیمن دو فروشگاه دارم یک فروشگاه با 14.9 و یک فروشگاه با 1.5.4.1 سوال در مورد بهینه سازی آدرس لینک هست آدرس من در 1.4 به این صورت هست site.com/12-battlefield-4.html اما در 1.5 به این صورتsite.com/اکشن/14-بازی-بتلفیلد-4--battlefield-4.html من میخوام آدرس 1.5.4.1 مانند 1.4 بشه هرچی گشتم نتوانستم پیدا کنم این مورد باید چکار کنم ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2014 تنظیمات / سئو و آدرس ها ، پایین این صفحه میتونید به دلخواه تنظیم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2014 تفاوت به دو دلیل هست: 1. در نسخه 1.4 شما شاخه اصلی محصولتون رو روی "خانه" قرار دادید برای محصول2. در نسخه 1.4 از یو آر ال فارسی پشتیبانی نمی شد. اگه میخواین مثل اون انگلسی باشه باید بخش یو آر ال آشنا در محصولاتتون رو به انگلیسی بنویسید پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shockwave ارسال شده در فروردین 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2014 امکان دارد site.com/12-battlefield-4.html html حذف بشه لینک به این صورت نشان داده بشه site.com/12-battlefield-4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2014 فکر کنم نمیشهدلیل هم اینه که پرستاشاپ تمام نکات مهم seo رو رعایت میکنهبه طور مثال اگه شما آدرس محصولی رو تغییر بدید قبلی به طور خودکار با استفاده از همین الگوریتم های مشخص شده به آدرس جدید منتقل میشهیا اگر هنگام کپی یا اشتراک گذاری بخشی از حروف پاک بشه باز هم پرستا میتونه تشخیص بدهاگر html رو حذف کنید پرستا بین شاخه و محصول نمیتونه تشخیص درست بده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .