javad_lee ارسال شده در فروردین 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2014 سلام به دوستان پرستاشاپی با معرفی ماژول آپدیت سریع قیمت و وزن محصولات در خدمت شما هستیم . این ماژول چند روز پیش توسط یکی از دوستان در اینجا معرفی شده بود اما امروز من این ماژول رو فارسی کردم ، تبلیغات ماژول رو حذف کردم ! و در اختیار شما قرار دادم . این ماژول به شما اجازه میده که : * قیمت محصولات * قیمت ترکیبات محصول * وزن محصولات * مرجع محصولات * و تعداد محصولات فروشگاه پرستاشاپی شما رو آپدیت کنه ! همین دیگه توضیحات دیگه ای نداره ! عکس هم که نیازی نیست دیگه ! دانلود کنید ، نصب کنید و لذت ببرید !quickupdate.zip واکنش ها : farhadas 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2014 سلامجواد جان ممنون از زحمتی که کشیدید ولی فکر میکنم شما حق نداشتید تبلیغات ماژول رو حذف کنیدبه نظر من باید تبلیغات رو مجددا برگردونید به ماژول.بازم صبر کنید ببینید بقیه مدیران نظرشون چی هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2014 رامتین جان ماژول که رایگان هست ! و اون تبلیغات چیزه خاصی نبود ؛ اگه ماژول اصلی رو نصب و فعال کرده باشید متوجه میشید که توی فروشگاه سمت راست یه بلاک عکس اضافه میشه حاوی لینک و تصویر اون تبلیغ که شکل فروشگاه رو خراب میکنه . به هر حال اگه از این تبلیغ انگلیسی توی فروشگاه خوشتون میاد اشکال نداره ما هم برش میگردونیم ! لینک سایت هم این بود : http://www.alatlukis.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2014 چون اون تبلیغات در ایران کاربردی نداره (بی اثر هست) نبودنش مهم نیست. خیلی از برنامه های اندروید هم رایگانه با تبلیغات که تو ایران تبلیغی نشون نمیده و به نفع ایرانی ها شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در فروردین 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2014 سلامپس چرا مال من هنوز شاخه ها رو خرچنگ قورباغه نشون میده. http://8pic.ir/images/26411694456417966961.jpg لطفا راهنماییم کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2014 مشکل عجیبی دارید ! اطلاعی در این مورد ندارم صبر کنید شاید مدیران شما رو راهنمایی کنند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
partotelecom ارسال شده در فروردین 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2014 مشکل عجیبی دارید ! اطلاعی در این مورد ندارم صبر کنید شاید مدیران شما رو راهنمایی کنند . از نظر کدینگ مشکل داره --- UTF-8واسه همین حروف فارسی رو نمایش نمیده ... دوستان بگن چطور باید مشکلشو حل کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 اساتید محترم خواهشا اگه میدونین مشکل از کجاس راهنماییم کنید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamati7500 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 سلامپس چرا مال من هنوز شاخه ها رو خرچنگ قورباغه نشون میده. http://8pic.ir/images/26411694456417966961.jpg لطفا راهنماییم کنین.منم همین مشکل را دارم لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warrior ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 اونایی هم که نشون میده مشکل داره اصلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 ترکیبات هم قابل تغییر هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 بله ترکیبات هم میتونید تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamati7500 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 چرا کسی جواب ما را نداد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warrior ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 بله ترکیبات هم میتونید تغییر بدیدمشکل نشون ندادن هنوز پابرجاستاز تو مدیریت ترجمه نمیشه کاری کرد؟؟!!!خیلی نیاز داریم به این ماژول اگه میشد مشکل رو حل کنید واقعا ممنون میشدیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 واسه من چنین مشکلی نداره توی عکس هم بهتون نشون دادم . مربوط به ترجمه نمیشه . چیزه خیلی مهمی هم نیست چون مشکل شما فقط در هم ریختگی شاخه ها هست که با انتخاب هر شاخه میتونید ببینید کدوم شاخه داره استفاده میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 هنوز این مشکل utf-8 حل نشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در شهریور 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2014 برای من هم مشکل کدینگ دارهولی خب روی ترتیب ایجاد شاخه ها ،مکان ها دست شخص ایجاد کننده شاخه ها هست! کار را راه می اندازه بازم ممنون از دوستان-به خصوص آقا جواد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلام جواد ملت رو سر کار گذاشتی؟دمت گرم ؟ماژول گذاشتی ولی خوب مشکل داره بایستی راهنمایی کنی دادا.چی کارش میشه کرد؟ http://8pic.ir/images/26411694456417966961.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dolarbaz ارسال شده در مهر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2014 روی نسخه 1.5.6.2 فارسی بدرستی نصب شد و در نمایش مشکلی ندارد. با تشکر از شما دوست گرامی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saghezshop ارسال شده در مهر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2014 بنده هم نصب کردممشکل کدینگ دارهروی1.5.4.1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Y.a.s.h.a.r ارسال شده در آبان 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2014 منم روی 1.5.6.2 نصب کردم،مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrs.rezaei ارسال شده در بهمن 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 سلام در 1.5.4.1 این دستورات را به دستوراتی که گفته شده تغییر دهید. '.htmlentities($category['name'].'').'به کد '.htmlentities($category['name'].'', $type, 'utf-8').'------------------------------------------------------------/'.htmlentities($now['name'].'').' به کد '.htmlentities($now['name'].'', $type, 'utf-8').'/---------------------------------------------------------------------/.htmlentities($product['id_product'].''). به کد .htmlentities($product['id_product'].'', $type, 'utf-8')./-----------------------------------------------------------------/'.htmlentities($product['name'].'').' به کد .htmlentities($product['name'].'', $type, 'utf-8')./---------------------------------------------------------------/پیروز باشید. واکنش ها : partotelecom 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Y.a.s.h.a.r ارسال شده در بهمن 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2014 آقا ماژولی هست که با آپلود فایل اکسل بشه قیمت ها رو به روز کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در بهمن 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2014 نیاز به ماژول نیست خودتونم می تونید اینکارو بکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2014 ماژول موجوده در بازارچه هست و برای خرید میتونید از پشتیبانی بازارچه سوال کنید چون فعلا غیرفعال شده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .