ertebat ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 سلام من تو ارزهام تومان را فعال و ریال را غیر فعال کردم ولی بازهم . ریال فعاله ، چه در وارد کردن محصولات چه در صفحه اصلی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 آدرس سایتتون رو بدید. احتمالا مشکل از کش مرورگرتونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2014 من هم همین مشکل رو دارم کش کروم و فایر رو پاک کردم ولی هیچ فرقی نکرد ریال رو غیر فعال کردم ، تو بومی سازی هم واحد پول پیش فرض رو زده تومان ولی همه چی ریال نشون میده ! -------------------------------------------------------------------------- معذرت می خوام نسخه من 1.6 هستش تو انجمن سرچ کردم این تایپیکو دیدم در ادامش پست دادم اگه نیازه تایپک جدا بزنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2014 یه بار به قسمت بومی سازی برین و تو صفحه ای که واحد پول رو زده تومان ، روی دکمه ذخیره کلیک کنید . سپس کش مرورگرتون رو خالی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در مهر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2014 کش خود سایتم یه بار خالی کنید.واسه من اینطوری حل شد مشکلش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2014 کش خود سایتم یه بار خالی کنید.واسه من اینطوری حل شد مشکلشاز بومی سازی ذخیره کردم نشد ! از پارامترهای پیشرفته > کارایی > وقتی حافظه نهان رو خاموش می کنم تومان میشه ولی وقتی روشن می کنم یا بله رو می زنم باز ریال میشه ؟ یعنی حافظه نهان خاموش باشه کلا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در مهر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2014 کش خود سایتم یه بار خالی کنید.واسه من اینطوری حل شد مشکلشاز بومی سازی ذخیره کردم نشد ! از پارامترهای پیشرفته > کارایی > وقتی حافظه نهان رو خاموش می کنم تومان میشه ولی وقتی روشن می کنم یا بله رو می زنم باز ریال میشه ؟ یعنی حافظه نهان خاموش باشه کلا ؟ تو همون قسمت کارایی اون بالا بزنید پاک کردن حافظه موقت.کش رو هم روشن کنید موردی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2014 کش خود سایتم یه بار خالی کنید.واسه من اینطوری حل شد مشکلشاز بومی سازی ذخیره کردم نشد ! از پارامترهای پیشرفته > کارایی > وقتی حافظه نهان رو خاموش می کنم تومان میشه ولی وقتی روشن می کنم یا بله رو می زنم باز ریال میشه ؟ یعنی حافظه نهان خاموش باشه کلا ؟ تو همون قسمت کارایی اون بالا بزنید پاک کردن حافظه موقت.کش رو هم روشن کنید موردی نیست اکی درست شد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .