zeee ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 سلام من سعی دارم منو فروشگاه رو از صفحه اصلی - آیپاد - لوازم جانبی تغییر بدم ولی متاسفانه وقتی شاخه و زیر شاخه جدید ایجاد می کنم فقط در لیست منو کشویی گزینه اول یعنی "صفحه اصلی" نمایش داده میشه نه اینکه خودش مستقل نمایش داده بشه مثل همون آیپاد و لوازم جانبیممنون میشم دوستان راهنمایی کنن درضمن fopen روی هاست من بسته هست اما فکر نمی کنم دلیلش این باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2014 اگر منظورتون منوی بالای سایت هست برای اون باید به صورت دستی شاخه های جدید رو از طریق پیکربندی ماژول بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mgitplus ارسال شده در مرداد 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2016 اگر منظورتون منوی بالای سایت هست برای اون باید به صورت دستی شاخه های جدید رو از طریق پیکربندی ماژول بدیدمیشه یه کم بیشتر توضیح بدید.چطوری باید شاخه های جدید که خودمون میسازیم رو به منوی سایت اضافه کنیم؟منظورم این منویی هست که توی عکس ضمیمه مشخص کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2016 برین به ماژول منو ، شاخه هاتون رو انتخاب کنید تا نمایش داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .