mozaffary ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 سلام . خسته نباشید . من هاستم 000webhost.com چطور میتونم حافظه رو در این سایت زیاد کنم . ممنون میشم یک نفر کمکم کنه . این هم خطایی که در پرستا شاپ میده : عدم بارگيري ماژول(هاي) زير:بنابه دلایل منع محدودیتی حافظه تمامی ماژول ها نمی توانند بارگذاری شوند. لطفا مقدار memory_limit را در تنظیمات سرور خود بالا ببریدالبته باید بگم هاستم رو رایگان گرفتم مچکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 خودتون میگین مشکل از چی هست برای چی تاپیک میزنید براش دیگه . پرستاشاپ روی هاست های پولی به زحمت اجرا میشه چه برسه هاست های رایگان . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mozaffary ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 خودتون میگین مشکل از چی هست برای چی تاپیک میزنید براش دیگه . پرستاشاپ روی هاست های پولی به زحمت اجرا میشه چه برسه هاست های رایگان .بله حرف شما درسته اما من نمیتونم قسمت مموری لیمیت رو پیدا کنم به همین خاطر راهنمایی خواستم که از کجا باید زیاد کنم و چجوری . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 مموری لیمیت مربوط به هاست شماست . شما که نمیتونید زیادترش کنید ، در هاست های پولی هم دسترسی زیاد کردنشو ندارید ، هاست رایگان بماند .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mozaffary ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 مموری لیمیت مربوط به هاست شماست . شما که نمیتونید زیادترش کنید ، در هاست های پولی هم دسترسی زیاد کردنشو ندارید ، هاست رایگان بماند ....مرسی از جوابگویی و کمک شما . حالا یک سوال یک سایت خوب که بتونم هاست بگیرم رو به من معرفی میکنید . چیزی که خودتون یا دوستانتون داشته باشن و به مشکلی بر نخورده باشن . البته پولی . ایرانی باشه بهتر . مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .