رفتن به مطلب

خطای مموری لیمیت

پست های پیشنهاد شده

سلام . خسته نباشید . من هاستم 000webhost.com چطور میتونم حافظه رو در این سایت زیاد کنم . ممنون میشم یک نفر کمکم کنه . این هم خطایی که در پرستا شاپ میده :

عدم بارگيري ماژول(هاي) زير:

1. بنا
    به دلایل منع محدودیتی حافظه تمامی ماژول ها نمی توانند بارگذاری شوند.
    لطفا مقدار memory_limit را در تنظیمات سرور خود بالا ببرید

البته باید بگم هاستم رو رایگان گرفتم

مچکرم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

⚠️ انجمن در حالت فقط خواندنی است و امکان ارسال پست جدید وجود ندارد. جهت دریافت پشتیبانی به بخش تیکت مراجعه نمایید.

خودتون میگین مشکل از چی هست برای چی تاپیک میزنید براش دیگه . پرستاشاپ روی هاست های پولی به زحمت اجرا میشه چه برسه هاست های رایگان .

لینک به دیدگاه

خودتون میگین مشکل از چی هست برای چی تاپیک میزنید براش دیگه . پرستاشاپ روی هاست های پولی به زحمت اجرا میشه چه برسه هاست های رایگان .

بله حرف شما درسته اما من نمیتونم قسمت مموری لیمیت رو پیدا کنم به همین خاطر راهنمایی خواستم که از کجا باید زیاد کنم و چجوری . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
لینک به دیدگاه

مموری لیمیت مربوط به هاست شماست . شما که نمیتونید زیادترش کنید ، در هاست های پولی هم دسترسی زیاد کردنشو ندارید ، هاست رایگان بماند ....

لینک به دیدگاه

مموری لیمیت مربوط به هاست شماست . شما که نمیتونید زیادترش کنید ، در هاست های پولی هم دسترسی زیاد کردنشو ندارید ، هاست رایگان بماند ....

مرسی از جوابگویی و کمک شما . حالا یک سوال یک سایت خوب که بتونم هاست بگیرم رو به من معرفی میکنید . چیزی که خودتون یا دوستانتون داشته باشن و به مشکلی بر نخورده باشن . البته پولی . ایرانی باشه بهتر . مرسی
لینک به دیدگاه

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...