masoud1373 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 سلاممن از پرستا 1.5 استفاده میکنم.ماژول افزایش گروهی قیمت ها را استفاده کردم.اما جواب نمیده قیمت ها افزایش پیدا نمیکنه .چی کار کنم؟؟؟خواهشا راهنمایی کنید خیلی واجبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 مشکلتون رو دقیق شرح بدید. کدوم ماژول رو استفاده کردید؟ چه خطایی میده بهتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 ممنون از پاسخ شمااز این ماژول http://bazaar.presta-shop.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86/112-massprice-module-persian-increase-and-decrease-product-prices.htmlاستفاده کردم ( البته این نسخه کار نداد و من از نسخه 1.8 که از سایت اصلی گرفتم استفاده کردم و اونم کار نداد)مشکل اینجاست که قیمت محصولات من در ویژگی هاست یعنی قیمت پایه 0 و هر ویژگی یک قیمت خاصی داره.حالا میخوام 10% افزایش قیمت بدم.اما این طور که من فهمیدم این ماژول قیمت اصلی را افزایش میده و قیمت وِیژگی ها را تغییری نمیده.حالا من باید چی کار کنم که قیمت ویژگی ها افزایش پیدا کنه. ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2014 خب خودتون جواب سوال خودتون رو دادید! تنها راه شما اینه که از یک ماژول که بتونه اون قیمت رو افزایش بده استفاده کنید پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .