Taghavijo ارسال شده در بهمن 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2011 سلام به همه اساتید امروز که تلاش کردم به جمع کاربران این سیستم اضافه بشم موقع نصب به یه مشکلی برخوردم هر چی تو فروم فارسی گشتم چیزی پیدا نکردم ولی تو فروم اصلی سازنده یه تاپیک پیدا کردم لینک مشکل و پاسخ ولی من تمام کارهایی رو که گفته بود رو انجام دادم باز هم درست نشد و جالب این که بعد از چند بار رفرش کردن صفحه گیر کرد و دیگه نه جلو می ره نه عقب که در نوع خودش جالبه. دوستان و با تجربه ها اگه کمک کنن ممنون می شم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 دقیق تر توضیح بدید کدوم مرحله گیر میکنه و چه پیامی میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Taghavijo ارسال شده در بهمن 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 تو لینکی که گذشتم مشکل کاملا توضیح داده شده بود!! Can't create settings file, if /config/settings.inc.php exists, please give the public write permissions to this file, otherwise please create a file named settings.inc.php in config directory. نمی توان فایل settings را ساخت .اگر / config/settings.inc.php موجود است لطفا دسترسی نوشتاری را فعال نمایید در صورت عدم وجود لطفا فایل با نام settings.inc.php را در پوشه config ایجاد کنید. خوب این دقیقا چیزی هستش که پیغام می ده و من تو لینک بالا تو فروم سازنده اصلی پیدا کردم .تو جواب نوشته بود که اگر نیستش بساز و اگر ساختی کل پوشه config رو دسترسی نوشتن بهش بده و مشکل حل می شه این مشکل تو مرحله سوم نصب تو قسمت پیکربندی سیستم به وجود میاد و بعد از اینکه چند باری تلاش کردم الان نه جلو می ره نه عقب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 دوست عزیز شما برو رو هاستت پوشه config یه نگاهی بنداز ببین فایل setting.inc.php اگه هست کلا پاکش کن و عملیات نصب رو دوباره شروع کن . اگه این فایل اونجا باشه عملیات نصب پیش نمیره . این قایل تو عملیات نصب خودش اتوماتیک ایجاد میشه . ضمنا قبل از شروع نصب دیتابیس جدید بساز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Taghavijo ارسال شده در بهمن 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 سلام دوست عزیز من فایل setting.inc.php که خودم ساخته بودم رو حذف کردم و کلا دیتابیس رو هم پاک کردم و از اول دیتابیس جدید ساختم این بار پیغام خطا نداد ولی به صفحه بعد هم نرفت!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 یک بار فایل ها رو پاک کنید همین طور دیتا بیس رو و از اول اکسترکت کنید و مراحل نصب رو ادامه بدیداحتمالا مشکلتون حل خواهد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 با مرورگر فایرفاکس نصب کنید و هنگام نصب پیشوند دیتابیس رو تغییر ندید و موتور رو هم بذارید رو پیشفرض بمونه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Taghavijo ارسال شده در بهمن 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 یک بار فایل ها رو پاک کنید همین طور دیتا بیس رو و از اول اکسترکت کنید و مراحل نصب رو ادامه بدیداحتمالا مشکلتون حل خواهد شد موفق باشیدیک بار فایل هارو پاک کنید یعنی کلا 25 مگابایتی که آپلود کردم رو از اول آپلود کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 یک بار فایل ها رو پاک کنید همین طور دیتا بیس رو و از اول اکسترکت کنید و مراحل نصب رو ادامه بدیداحتمالا مشکلتون حل خواهد شد موفق باشیدیک بار فایل هارو پاک کنید یعنی کلا 25 مگابایتی که آپلود کردم رو از اول آپلود کنم؟ نه دوست عزیزم فایل زیپش رو که پاک نکنید. تمامی فایل ها و فولدرها رو پاک کنید و از روی فایل زیپ دوباره اکسترکت کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Taghavijo ارسال شده در بهمن 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 متوجه شدمولی مسئله این هستش که من فایل ها رو آن زیپ کردم بعد با استفاده از Cute FTP آپلود کردم بنا بر این الان باید همه فایل ها و پوشه ها رو پاک کنم وکل 25 مگابایت رو از اول آپ کنم تازه اونم به شرطی که درست بشه یا نشه!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 دوست عزیز اگه ای قابلیت رو داری که از سرور به سرور فایل بکشی ، می تونی از cron jobsاستفاده کنی دستور زیررو وارد کن "wget "http://presta-shop.ir/downloads/prestashop_1.4.4.1_persian_v2.1.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2011 دوستان حالا این مورد که پیش اومد ولی من پیشنهاد می کنم همیشه فایل زیپ شده رو آپلود کنید و سپس روی هاستتون اکسترکت کنید فایل رو. زیاد پیشنهاد نمی کنم که اول فایل ها رو خارج کنید بعد اون ها رو آپلود کنید چون تعداد فایل ها زیاده و احتمال خطا بالاست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .