hamidtbt ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 سلام . من قبلا قالب دارچینا را خریده بودم . الان میخواستم دورباره برم دانلودش کنم از قسمت دانلود های من در بازارچه دانلود کنم پیغام اینکه چنین فایلی وجود نداد . حالا من دوباره بخوام این قالب را دانلود کنم از کجا باید این کار را انجام بدم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 قالب دارچینا رایگان شده کلا . نیاز به خرید نیست برین از بازارچه مستقیم دانلود کنید . ضمنا چیزی که دانلود میکنید جایی حفظ کنید ، حالا من اینو داشتم و آپلود کردم اگه نگه نداشته بودم دیگه نمیتونستید هیچ کاری کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidtbt ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 این تو سایت زده برای 1.4.9 من قبلا برای 1.5 نصب کردم بودم . من نسخه قبلی را دارم ولی وقتی نصب میکنم بهم میرزه نمیدونم شاید بخاطر اینکه قبلا دستکاریش کردم. میخوساتم نسخه که خود شما روی سایت گذاشتید را نصب کنم . در ضمن من همین را نصب کردم ولی انگار این نسخه همون نسخه اولیه بودش که رایگان بودش من نسخه حرفه ایش را خردیاری کرده بودم ولی این اون نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 برای نسخه 1.5 خرید کرده بودین ؟ اگه نسخه 2 این قالب که 30 تومنه و اینو خرید کردین ، شماره سفارش ( مرجع ) رو پیام خصوصی کنید تا بررسی و به ایمیلون ارسال بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .