aminamin ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 سلام چرا سبد خريد فروشگاه من كار نميكنه http://shop.joomlafars.ir/ بعد بنر باليي را چطوري بايد تغيير داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 چون موجودی کالاهای شما صفر هستش واسه همین . از ویرایش محصول موجودی رو افزایش بدیدیا شاید هم حالت کاتالوگ یا نمایشگاهی فعاله که از تنظیمات که از تنظیمات مدیریت میتونید درستش کنیدعکس بالایی رو هم از ماژول ویرایشگر متن صفحه اصلی درستش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در بهمن 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 ميشه بگيد كجاست من پيدا نميكنم افزايش موجودي را نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 موجودی کالا تو صفحه ویرایش هر محصوله. مثلا روی ویرایش یک محصولت کلیک کن تا صفحه ویرایش باز بشه . اون وسط ها یه گزینه هست به اسم موجودی بالاتر از کادر توضیحات کوتاه از اونجا تعداد موجودری رو افزایش بدین و بعد ذخیره کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
larsashop.com ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 تو همون قسمتی که محصول را پست زدید اونجا موجودی خود را افزایش بدید تعداد موجود در انبار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در بهمن 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 چطور ميشه پرداخت آنلاين را فعال كرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 پرداخت آنلاین که نداره خود پرستاشاپ . باید از ماژول های زرین پال یا ماژولهای بانکی استفاده کنید که تو فروشگاه انجمن هستش . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 پرداخت توسط ماژول های پرداخت کنترل میشه. شما با هر بانکی که قرارداد ببندید میتونید ماژول بانک مربوطه رو دانلود کنید و یا میتونید از زرین پال استفاده کنید که رایگان هست و نیازی به بستن قرارداد نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در بهمن 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 ببخشيد من براي حذف بنر بالي سايت نميدونم بايد چيكار كنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 مدیریت -> ماژول ها -> ماژول های بخش کاربری -> ماژول "ویرایشگر متن صفحه اصلی" -> پیکربندی اونجا می تونید عکس مورد نظرتون رو وارد کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در بهمن 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 از كجا ميشه معلوم كرد تو هر رديف چند تا كالا قرار بگيره يا سايز تصوير نمايش صفحه اول بزرگتر بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 تعداد کالا در هر ردیف: باید از پیکر بندی ماژول "محصولات پرطرفدار" که در قسمت ماژول های بخش کاربریه تغییر داده بشهسایز تصویر: باید کمی تغییر در فایل های ماژول مربوطه بدید که مربوط به کدنویسی میشه. اگه می تونید این کار رو انجام بدید بگید تا بهتون بگم چیکار کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در بهمن 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 نه فكر نكنم بتونم انجام بدم ميشه شما يه لطف كنيد اين تغييرات را برام انجام بديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 امروز که وقت نمی کنم. شما اطلاعات پنل مدیریت و هاستتون رو برای من پیام خصوصی بفرستید همینطور سایز عکسی که می خواین + خود عکس من انشاءالله فردا براتون حلش می کنم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2011 سایز تصاویر هم از بخش تنظیمات قابل انجامه. تنظیمات - تصاویر.بعد از انجام باید ایجاد دوباره تصاویر بندانگشتی رو بزنیدحذف تصاویر موجود هم علامت خورده باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .