vahid-afshar ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 سلام.من ابتدا ورژن 1.5.2 رو نصب کردم و دیتام رو وارد کردم بعد تصمیم به ارتقا گرفتم و به 1.5.4 ارتقا دادم. ولی در حال حاضر وقتی روی دکمه سبد خرید کلیک میکنم عکس محصول به سمت سبد خرید میره، ولی چیزی به سبد خرید اضافه نمیشه. لطفا منو راهنمائی کنید تا این مشکل رو حل کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 آدرس سایت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid-afshar ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 سلام دوست عزیز. من دارم روی لوکال کار میکنم. هنوز سایت رو بالا نفرستادم اما دامینم اینه http://anikala.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 سلاماینجوری نمیشه کمکی کردممکنه ایراد از مرورگر باشه یا خطایی وجود داشته باشهدیباگ رو روشن کنید شاید به نتیجه برسید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid-afshar ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 سلاماینجوری نمیشه کمکی کردممکنه ایراد از مرورگر باشه یا خطایی وجود داشته باشهدیباگ رو روشن کنید شاید به نتیجه برسید موفق باشیدآیا امکان داره بخاطر تفاوت فیلدهای دیتا بیس 1.5.2 و .1.5.4 باشه؟ چون من دیتام رو تو 1.5.2 وارد کردم و فقط فایلهای پرستارو جابجا کردم و اینجوری ارتقا دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid-afshar ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 سایت رو اینجا آپ کردم. لطفا چک کنیدhttp://adshub.ir/new/products/658/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AA%D8%B5%D9%81%DB%8C%D9%87-%D9%87%D9%88%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%B3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 دوست خوبم روش ارتقاتون که کاملا غلط بوده! نمیشه که فقط فایل ها رو منتقل کنید! باید طبق اصول ارتقا بدید. البته نمیگم مشکلتون از اینه اما میتونه دلیل مشکلتون هم باشه. باید اول بر اساس اصول ارتقا بدید بعد اگر مشکل مشابه داشتید مطرح کنید تا راهنماییتون کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid-afshar ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 دوست خوبم روش ارتقاتون که کاملا غلط بوده! نمیشه که فقط فایل ها رو منتقل کنید! باید طبق اصول ارتقا بدید. البته نمیگم مشکلتون از اینه اما میتونه دلیل مشکلتون هم باشه. باید اول بر اساس اصول ارتقا بدید بعد اگر مشکل مشابه داشتید مطرح کنید تا راهنماییتون کنیمحق با شماست ولی الان حدود 6000 محصول رو وارد سایت کردم و برام امکان نداره از نو این کار رو انجام بدم. آیا راهی برای حل این مشکل وجود نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 بکاپ خود را برگردانید و ارتقا را به شیوه درست انجام بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 دوستان منم همين مشكل رو دارم.از 1.4.9 به 1.5.4 ارتقا دادم اونم با ماژول 1-click upgrade ولي بازم هر كاري مي كنم محصولي به سبد اضافه نميشه.ورژن هاي مختلف ماژول click upgrade-1 رو هم تست كردم بازم نميشهخواهشا راهنمايي بفرماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2014 سلامدوست عزیز ما که علم غیب نداریماولا که آدرس سایتتون کو ؟در ثانی عرض شد قبلا که دیباگ رو روشن کنید وببینید چه خطایی دارهبا فایرباگ هم بررسی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2014 مشکل شما از تداخل کوکی هستکوکی مرورگر رو پاک کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در شهریور 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 سلامشرمنده دير جواب ميدمممنون بابت پاسخاتون رامتين جان فعلا رو لوكاله.رو سرور تست نكردم(مي ترسم دردسر شه)ديباگ رو چطوري بايد فعال كنم؟چطور ميشه خطاها رو ديد؟ماژول smarty debug رو نصب كردم ولي انگار فقط رو 1.4 كار مي كنه نه رو 1.5.4 اين خطا رو داد:smartydebug (خطا در تحلیل /modules/smartydebug/smartydebug.php)smartydebug (کلاس موجود پیدا نشد /modules/smartydebug/smartydebug.phpدانوش جان با بروزرهاي ديگه هم تست كردم ولي همشون اينجورين.حتي با بروزر سافاري كه حتي يك بار هم ازش استفاده نكرده بودم هم اينطوريه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 بخش سوالات متداول رو بخونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 اگر همچنان مشکل دارید باید به پشتیبان سرور درخواست بدید که تنظیمات session و cookie رو براتون چک کنند.چندی پیش مشکل حل شده و یکی از دوستان عکسی از تنظیمات درست قرار دادنبهتره در انجمن جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در شهریور 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2014 ممنون از شما.فکر کنم به دردسراش نمی ارزه.اگه ماژول آپدیت شما رو خریداری کنم می تونم بدون مشکل آپدیت رو انجام بدم؟اگه شما خودتون زحمت این کارو بکشین هزینش چقد میشه؟ (شرمنده این سوال رو اینجا می پرسم آخه سایت اصلا شماره تماس نداره)مورد مهم واسم اینه که بتونم قالب قبلیم رو حفظ کنم آیا این با آپدیت به آخرین نسخه موجود امکان پذیره یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2014 تو بازارچه از بخش درباره ما دو تا شماره تماس هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .