jabera ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 سلامهمگی خسته نباشید2-3تا سوال داشتم-بیزحمت راهنماییم کنید: 1)در 1.4 پایین هر محصول امکان اضافه به سبد مستقیم بودولی در ورژن 1.5 حتما باید وارد محصول شد تامشتری بتونه به سبد اضافه کنهامکانش هست در این ورژن هم مثل 1.4 باشه!؟ 2)طبق آموزش من توضیحات محصولات در صفحه اصلی را برداشتمولی این مشکل را نتونستم درست کنم:http://presta-shop.ir/forum/Thread-530-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%B7%D8%B1%D9%81-%D8%B4%D9%88%D8%AF%D8%9F?page=3یعنی اضافه کردن خطوط تیترراه حل!؟ 3)در خیلی از سایتها محصولات مرتبط وجود داره-حتی اپن کارت هم دیدمولی پرستا را یا ندیدم-یا بلد نیستم یا نداره:دیمثال میزنم:مثلا گوشی آیفون 5اسپایینش بنویسه محصولات مرتبط:برچسب فلان-کیس بمان-و....راه حل!؟ بازم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2014 تو قالب دیفالت پرستاشاپ 1.5 در صفحه اصلی سبد خرید نداریم ( دکمه ) دلیلش هم اینه مخفی شده در استایل . کافیه برین و استایل اون ماژول رو باز کنید و بگردین دنبال عبارت display:none و حذفش کنید سوال سوم هم نیاز به ماژول داره در پرستا ، البته محصولات هم شاخه داریم در پرستا که جای مرتبط رو نمیگیره . یه ماژول نیازه که محصولاتی که برچسب مشترک دارن رو به عنوان مرتبط بیاره و نشون بده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در خرداد 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2014 تو قالب دیفالت پرستاشاپ 1.5 در صفحه اصلی سبد خرید نداریم ( دکمه ) دلیلش هم اینه مخفی شده در استایل . کافیه برین و استایل اون ماژول رو باز کنید و بگردین دنبال عبارت display:none و حذفش کنید سوال سوم هم نیاز به ماژول داره در پرستا ، البته محصولات هم شاخه داریم در پرستا که جای مرتبط رو نمیگیره . یه ماژول نیازه که محصولاتی که برچسب مشترک دارن رو به عنوان مرتبط بیاره و نشون بده .این display:none که خیلی زیاد بودهرکدوم هم حذف کردم توفیری نداشتدقیق تر میتونید بگید!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .