hidden ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2014 با سلاممن تازه نصب کردم پرستاشاپ 1.5.4.1 رو مثلا لینک زیر رو با www میزنم باز نمیشه و میگه صفحه یافت نشد اما بدون www میزنم باز میشه ... الان مشکل کجاست ؟ http://www.iroption.com/new/cruise-control-206-207.htmlhttp://www.iroption.com/new/cruise-control-206-207.htmlتو قسمت seu url تنظیم آدرس URL فروشگاهتنظیمات به شکل زیر :دامنه فروشگاه : iroption.comدامنه SSL : iroption.com Base URI : /new/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 این مشکل معمولا از سمت هاست هست که rewrite url رو خوب تنظیم نکردند Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 دانوش عزیز باز میشه فروشگاه اما میگه صفحه یاقت نشد...مثلا لینک زیر رو بدون www باز میکنه اما با www سایت زیر باز میشه http://iroption.com/new/cruise-control-206-207.htmlhttp://iroption.com/new/cruise-control-206-207.html?controller=404 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 سلامتا جایی که من میدونم، این دو حالت میتونه داشته باشه:1- تنظیمات هاست2- فایل htaccess موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 سلامتا جایی که من میدونم، این دو حالت میتونه داشته باشه:1- تنظیمات هاست2- فایل htaccess موفق باشیدمشکلی از سوی هاست نیست چون چند تا سایت دارم روی این هاست... ساب دامین رو اختصاص دادم به فروشگاه...تنظیمات فایل htaccess چطوری باید باشه ؟ چطوری میتونم مجدد تولید کنم این فایل رو ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 فایل رو پاک کن از هاستسپس برو به منوی سئو و روی ذخیره کلیک کن موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 متاسفانه درست نشد یک بار seo url خاموش روشن کردم بازم درست نشد قسمت اطلاعات پیکربندی ادرس سایت رو اینطوری زده چطوری میتونم www بهش اضافه کنم شاید اینطوری مشکلم حل بشه اطلاعات فروشگاهنسخه پرستاشاپ: 1.5.4.1Shop URL: http://iroption.com/new/دوستان ببخشید اما دمو 1.5.4.1 هم همین مشکل رو داره ! تمامی محصولاتی که حتی تو ورژن دمو هست بدون www هستند وقتی با www وارد میکنی میزنه صفحه یافت نشد... مدیران محترم لطفا یه اصلاحیه بزنید برای این مشکل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 DNS ها رو کنترل کنید که برای www.iroption.com تنظیم شده باشد موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 رامتین عزیز پست قبلی رو کامل بخونیدداداش تمامی فروشگاه های 1.5 این مشکل رو دارند! حتی نسخه دمو انلاین , با www سایت باز میشه اما میگه محصول در فروشگاه وجود نداره !برای نمونه چند سایت لینک گذاشتم که وقتی با www ادرس رو وارد میکنی میگه محصول وجود ندارد !لینک سایت اوللینک سایت دوم لینک سایت سوم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 سلامدرسته من فکر کردم کلا سایت باز نمیشه با wwwشما باید تنظیمات htaccess رو درست کنیدقطعه زیر رو بررسی کنید اگه وجود نداره در این فایل اضافه کنید :RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{HTTP_HOST} !^domain.com$ [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://domain.com/$1 [L,R=301] برای من که مشکلی نیست و کار میکنه موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 سلامدرسته من فکر کردم کلا سایت باز نمیشه با wwwشما باید تنظیمات htaccess رو درست کنیدقطعه زیر رو بررسی کنید اگه وجود نداره در این فایل اضافه کنید :RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{HTTP_HOST} !^domain.com$ [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://domain.com/$1 [L,R=301] برای من که مشکلی نیست و کار میکنه موفق باشیدرامتین عزیز گزینه RewriteEngine On وجود دارد اما بقیه اش نیست ممنون میشم کد .htaccess سایت منو یه نگاه بنداری برام اضافه کنی ادرس سایتم www.iroption.com/new # .htaccess automaticaly generated by PrestaShop e-commerce open-source solution # WARNING: PLEASE DO NOT MODIFY THIS FILE MANUALLY. IF NECESSARY, ADD YOUR SPECIFIC CONFIGURATION WITH THE HTACCESS GENERATOR IN BACK OFFICE # http://www.prestashop.com - http://www.prestashop.com/forums php_value max_input_vars 1433 php_value suhosin.get.max_vars 1433 php_value suhosin.post.max_vars 1433 php_value suhosin.request.max_vars 1433 # URL rewriting module activation RewriteEngine on # URL rewriting rules RewriteRule ^api/?(.*)$ /webservice/dispatcher.php?url=$1 [QSA,L] RewriteRule ^([a-z0-9]+)\-([a-z0-9]+)(\-[_a-zA-Z0-9-]*)/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1-$2$3.jpg [L] RewriteRule ^([0-9]+)\-([0-9]+)/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1-$2.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$1$2.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$2/$1$2$3.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$2/$3/$1$2$3$4.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$2/$3/$4/$1$2$3$4$5.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$2/$3/$4/$5/$1$2$3$4$5$6.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$2/$3/$4/$5/$6/$1$2$3$4$5$6$7.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$2/$3/$4/$5/$6/$7/$1$2$3$4$5$6$7$8.jpg [L] RewriteRule ^([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])([0-9])(\-[_a-zA-Z0-9-]*)?/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/p/$1/$2/$3/$4/$5/$6/$7/$8/$1$2$3$4$5$6$7$8$9.jpg [L] RewriteRule ^c/([0-9]+)(\-[_a-zA-Z0-9-]*)/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/c/$1$2.jpg [L] RewriteRule ^c/([a-zA-Z-]+)/[a-zA-Z0-9-]+\.jpg$ /img/c/$1.jpg [L] RewriteRule ^([0-9]+)(\-[_a-zA-Z0-9-]*)/[_a-zA-Z0-9-]*\.jpg$ /img/c/$1$2.jpg [L] RewriteRule ^([0-9]+)\-[a-zA-Z0-9-]*\.html /product.php?id_product=$1 [QSA,L] RewriteRule ^[a-zA-Z0-9-]*/([0-9]+)\-[a-zA-Z0-9-]*\.html /product.php?id_product=$1 [QSA,L] RewriteRule ^([0-9]+)\-[a-zA-Z0-9-]*(/[a-zA-Z0-9-]*)+ /category.php?id_category=$1&noredirect=1 [QSA,L] RewriteRule ^([0-9]+)\-[a-zA-Z0-9-]* /category.php?id_category=$1 [QSA,L] RewriteRule ^([0-9]+)__([a-zA-Z0-9-]*) /supplier.php?id_supplier=$1 [QSA,L] RewriteRule ^([0-9]+)_([a-zA-Z0-9-]*) /manufacturer.php?id_manufacturer=$1 [QSA,L] RewriteRule ^content/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*) /cms.php?id_cms=$1 [QSA,L] RewriteRule ^content/category/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*) /cms.php?id_cms_category=$1 [QSA,L] RewriteRule ^page-not-found$ /404.php [QSA,L] RewriteRule ^contact-us$ /contact-form.php [QSA,L] RewriteRule ^new-products$ /new-products.php [QSA,L] RewriteRule ^search$ /search.php [QSA,L] RewriteRule ^sitemap$ /sitemap.php [QSA,L] RewriteRule ^stores$ /stores.php [QSA,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^([a-zA-Z0-9-]*)\.html /product.php?product_name_seo=$1 [QSA,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^[a-zA-Z0-9-]*/([a-zA-Z0-9-]*)\.html /product.php?product_name_seo=$1 [QSA,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^suplr/([a-zA-Z0-9-]*) /supplier.php?supplier_name=$1 [QSA,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^mfg/([a-zA-Z0-9-]*) /manufacturer.php?manufacturer_name=$1 [QSA,L] RewriteRule ^content/category/([a-zA-Z0-9-]*) /cms.php?cms_category_name=$1 [QSA,L] RewriteRule ^content/([a-zA-Z0-9-]*) /cms.php?cms_name=$1 [QSA,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^([a-zA-Z0-9-]*)(/[a-zA-Z0-9-]*) /category.php?category_name_seo=$1&noredirect=1 [QSA,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^([a-zA-Z0-9-]*) /category.php?category_name=$1 [QSA,L] # Catch 404 errors ErrorDocument 404 /404.php ExpiresActive On ExpiresByType image/gif "access plus 1 month" ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 month" ExpiresByType image/png "access plus 1 month" ExpiresByType text/css "access plus 1 week" ExpiresByType text/javascript "access plus 1 week" ExpiresByType application/javascript "access plus 1 week" ExpiresByType application/x-javascript "access plus 1 week" ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year" FileETag INode MTime Size AddOutputFilterByType DEFLATE text/html AddOutputFilterByType DEFLATE text/css AddOutputFilterByType DEFLATE text/javascript AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 اون سه خطی که وجود نداره رو زیرش اضافه کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 اون سه خطی که وجود نداره رو زیرش اضافه کناین کارو کردم اون 3 خط رو اینطوری لینک دادم الان حتی سایت www.iroption.com رو هم که وارد میکنم که از این سایت جدا هست انتقال میده به www.iroption.com/new RewriteBase / RewriteCond %{HTTP_HOST} !^iroption.com/new$ [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://iroption.com/new/$1 [L,R=301] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 فکر میکنم /new رو نباید بزنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 فکر میکنم /new رو نباید بزنیرامتین خان فروشگاه من تو پوشه new هست.... نمیشه که اینطوری !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 میدونم که داخل پوشه هستشما باید داخل پوشه new فایل htaccess رو پیدا کنید و کارایی که گفتم رو انجام بدید http://prestadesign.ir/demo1/music-ipods/2-ipod-shuffle.html موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 عزیز توی پوشه new روی فایل اچ تی اکسس اینکارو انجام دادم تو پرستا شاپ مادر هم خیلی ها همین مشکل رو دارند ! http://www.prestashop.com/forums/topic/300801-i-got-404-page-if-i-use-www-htaccess-ok لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2014 احتمالا فایل رو درست استفاده نکردنداطلاعات هاست رو پ.خ کنید فردا صبح اگه فرصت کنم یه نگاش میندازم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 عزیز چه فایلی رو درست استفاده نکردند ؟ فایل htaccses رو ضمیمه کردمfile.zip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 در پرستاشاپی که روی روت نصب کردین از تنظیمات انتقال خودکار به آدرس متعارف رو فعال کنیدسپس در پرستا جدیدی که نصب کردین Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 در پرستاشاپی که روی روت نصب کردین از تنظیمات انتقال خودکار به آدرس متعارف رو فعال کنیدسپس در پرستا جدیدی که نصب کردین Sent from my Xperia using Tapatalk proاز seo url گزینه انتقال به ادرس بصورت خودکار به URL استاندارد ریدایرکت میشود رو فعال کردم کش و کوکی مرورگر هم پاک کردم کمپایل هم کردم باز درست نشدلینک زیر iroption.com/new/cruise-control-206-207.htmlکه یک محصول هست با www باز میشه به خوبی اما بدون www میزنی لینک زیر باز میشه ! و میگه محصول یافت نشدhttp://www.iroption.com/new/cruise-control-206-207.html?controller=404فکر میکنم به ارور 404 هم ربط داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 عزیز چه فایلی رو درست استفاده نکردند ؟ فایل htaccses رو ضمیمه کردمشما که اصلا کدها رو اضافه نکردیدفایل زیر رو دریافت کنید و تست کنید. باید داخل پوشه new فایل htaccess رو پیدا کنید و اصلاح کنیدfff.zip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 رامتین عزیز قبلا کد رو اضافه کردم چون درست نشد حذف کردم.... این مشکل معلومه همه دارن... مختص من نیست صبر میکنم ورژن 1.6 بیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 من که نمونه گذاشتم بالا و مشکلی هم ندارهاحتمال داره هاستتون یه مشکلی داشته باشه چون من این کد رو روی دو تا سرور مختلف تست کردم و جواب داده موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 عزیز شما مشکل رو درست متوجه نشدی ! بیخیال صبر میکنم ورژن 1.6 بیاد ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده