javad_lee ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 سلام با یه ماژول دیگه در خدمتتون هستیم اسمش همینطور که از نام تاپیک مشخص هست " ماژول نمایش تب ویدئو محصولات " نام داره . با استفاده از این ماژول شما میتونید برای محصولات فروشگاهتون ویدئو قرار بدید . مثلا یک فیلمی از محصول شما در آپارات یا یوتوب قرار داره و شما میخواهید این فیلم رو در یک نیو تب در صفحه محصولتون نمایش داده بشه ، کافیه کد اون ویدئو رو در قسمت ماژول قسمت قرار دادن کد وارد کنید و ذخیره کنید سپس با رفتن به صفحه محصول میبینید که یک تب جدید اضافه شده و وقتی روی تب کلیک کنید اون فیلم نمایش داده میشه ! [align=right]موفق باشید[/align]productvideos.zip واکنش ها : mohsenzxc 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
davood.jafari ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 سلاملینک هایی که از تو یوتیوب در داخل این ماژول قرار داده میشن طبیعتا بخاطر فیلترینگ نمایش داده نمیشن، راهی هست که بشه لینکها رو طوری تغییر داد که فیلمهای یوتیوب رو بدون فیلترشکن نشون بده؟ممنونموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 قطعا این امکان وجود نداره که لینک های یوتوب رو بدون ف ی ل ت ر بتونید تماشا کنید ، بهتر هست از سرویس آپارات استفاده کنید تا همه بتونند اون فیلم رو ببینند چه اون هایی که ف ی ل ت ر شکن دارند چه اونایی که ندارند !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsitop ارسال شده در شهریور 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2014 سلاماز اين ماژول براي نسخه هاي بالاتر پرستا شاپ هم ميشه استفاده كرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 امتحان کنید! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamrah68 ارسال شده در شهریور 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 سلاممن روی 1.6.0.6 نصب کردم با این پیغام مواجه میشم که تو عکس میبینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 احتمالا سازگار نیست ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h.molavi ارسال شده در آذر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 البته می دونم این پست قدیمی است . این کد بر اساس سیستم اپارات امتحان کردم . خیی خوب جواب میده ولی وقتی کد میزارم ، قالب نمایشی ، در قسمت راست نمایش میده . راهی است که حالت نمایشی در قسمت وسط نمایش بده ؟ http://upload7.ir/imgs/2014-09/73186401983654402703.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2014 سلام البته راه اصولی برای این منظور استفاده از سی اس اس هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
goodlifeshop ارسال شده در فروردین 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2015 سلام ببخشید این تاپیک قدیمی رو بالا اوردم من از این ماژول در پرستا 1.6 استفاده کردم و جواب داده و کاملا سازگار هست فقط نمیدونم این کد رو که برای نمایش در وسط صفحه است رو کجا باید قرار بدم ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mragol ارسال شده در مهر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2015 با سلام و سپاس من میخام از روی سرور خودم ویدئو برای محصولاتم بزارماز دوستان کسی کد قرار دادن ویدئو از روی سرور رو داره که سازگار با این ماژول باشه و فرمت flv هم پشتیبانی کنه؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .