jahromy ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 با سلاممدتی هست که فروشگاه بنده حجم بالایی را اشغال کرده و پهنای باند زیادی مصرف می کنددر کنترل پنل منو چپ فضا و پهنای باند مصرفی را به شکل زیر نشان می دهد!؟ با پشتیبان هاست مطرح کردم مطالب زیر را عنوان کردند PHP Warning: fgets() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /public_html/shop/controllers/front/GetFileController.php on line 281 [01-Feb-2014 12:09:28 Asia/Tehran] PHP Warning: feof() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /public_html/shop/controllers/front/GetFileController.php on line 28 خطاهای فوق را داشت و فایل error_log انقدر حجم اشغال کرده بود. که از آدرس /public_html/shop بنده حذف کردمبا تشکراکنون که مدتی می گذرد همچنان پهنای باد مصرفی را 202.16 / ∞ نشان می دهد.- برای رفع این ایراد چطور می توانم موردی که موجب این مشکل شده را پیدا کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 کش سیستم فایل رو روشن نکردید؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در اردیبهشت 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2014 چطور باید روشن کنم.مورد مصرف زیاد حجم و پهنای باند به کش ربط داره یا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 کش سیستم را مطابق آموزش فعال کردم ولی در حال حاضر در باز کردن هر صفحه پیغام زیر فقط نمایش می یابد. Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.26 (Unix) mod_ssl/2.2.26 OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 PHP/5.3.28 Server at shop.microek.com Port 80 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 منظور دانوش جان این نبود که کش رو فعال کنید، منظورشون این بود که کش اگه فعال هست خاموشش کنید چون باعث مصرف بالای پهنای باند میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 اگر فعال یا غیرفعال بودن کش سیستم فایل مطابق آموزش این آدرس هست. که خطوط دستوری در .htaccess وجود ندارد و باید کش غیرفعال باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Doracel ارسال شده در خرداد 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2014 من فایل error_log سایتم به 600 مگابایت رسیده! الان این فایلو پاک کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2014 مشکلی پیش نمیاد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در شهریور 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2014 با سلاممدتی هست که برای باز کردن هر صفحه از سایتم با پیغام زیر مواجه می شوم با اینکه فایل گفته شده را حذف کردم و صفحه را کلا رفرش می کنم بازهم با همین پیغام روبرو می شوم Your file /public_html/shop/cache/class_index.php is corrupted. Please remove this file, a new one will be regenerated automatically نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2014 فایلی که میگه رو پاک کنید ببینید حل میشه یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در شهریور 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2014 خیر بازهم همین خطا را می گیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در شهریور 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 بنده کش رو هم فعال نکردمچه عاملی باعث این اشکال شده و چطور بآید رفع کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2014 سلامنیاز به بررسی دقیق داره دوست عزیزدر صورت نیاز از بازارچه درخواست بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .