niloofar ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 سلاممن ماژول نقشه سایت که دیفالت خود پرستاشاپ بود رو فعال کرده بودم. تا چند روز پیش مشکلی نداشت و هر وقت میخواستم بدون مشکل نقشه سایت رو میساخت اما آلان وقتی میرم نقشه سایت رو جدید کنم بعد از کلی چرخیدن میره تو صفحه خود فروشگاه و مینویسه: "صفحه مورد نظر وجود نداردمتاسفانه آدرسی که وارد کرده اید، تغییر یافته یا دیگر موجود نمیباشدبرای یافتن یک محصول، لطفاً نام آن را در قسمت زیر بنویسید."البته بعد که دوباره بر میگردم تو صفحه ماژول روی لینک سایت مپ که کلیک میکنم تا آخرین محصولی که اضافه کردم رو ساخته ولی دو تا لینک سایت مپ عین هم هست که قبلا یکی بود. دلیلش چیه؟ چرا ارور میده و چرا دوتا لینک میسازه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 من نمیدونم هر چی توی این فروم سرچ میکنم جواب سوالامو پیدا نمیکنم در عین حال هم کسی به سوالهام جواب نمیده. اصلا نمیدونم چرا و چیکار باید بکنم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 این بحث ها کمی تخصصی تر و تجربی تر هست و مشکل همگانی نیست که بشه با یک خط توضیح مشکل رو برطرف کرد. حدسی که من میزنم "البته تا به حال با این مشکل روبرو نشدم" این هست که چون قبلا درست عمل میکرده اما الان خیر "احتمالا" از طرف مسئولین سرور تغییری در تنظیمات سرور انجام شده که این مشکل پیش اومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 این بحث ها کمی تخصصی تر و تجربی تر هست و مشکل همگانی نیست که بشه با یک خط توضیح مشکل رو برطرف کرد. حدسی که من میزنم "البته تا به حال با این مشکل روبرو نشدم" این هست که چون قبلا درست عمل میکرده اما الان خیر "احتمالا" از طرف مسئولین سرور تغییری در تنظیمات سرور انجام شده که این مشکل پیش اومدهسلامخوب پس شما میگید به هاستم اطلاع بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 به هاستتون پیام بدید احتمالا میگن مشکل از پرستا ستپیشنهاد میکنم یکبار دیباگ رو روشن کنید و دوباره نقشه رو ایجاد کنید اگر خطایی داد اینجا بذارید تا ببینیم چه کمکی میشه کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 به هاستتون پیام بدید احتمالا میگن مشکل از پرستا ستپیشنهاد میکنم یکبار دیباگ رو روشن کنید و دوباره نقشه رو ایجاد کنید اگر خطایی داد اینجا بذارید تا ببینیم چه کمکی میشه کردسلامخوب من ماژول دیباگ رو دانلود و نصب کردم و دیباگ رو روشن و بعد رفتم مجددا سایت مپ رو ساختم.....به طریقی معجزه آسا درست کار کرد و دیگه اون صفحه ای که گفتم نیومد. لینک سایت مپ هم یکی بود و همه چیز سرجاش!!!!!البته من رفتم تو فرانت آفیس هم گشتم ولی هیچ اروری دریافت نکردم.خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید. فکر میکنم همون مربوط به سرور میشده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 با سلام و وقت بخیرماژول سایت مپ من هم تا الان مشکلی نداشتولی از دیروز وقتی برای ساخت نقشه روش کلیک میکنم بعد از کلی چرخیدن یک دفعه میره تو صفحه سفید و 500 internal errorr میدهThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request دیباگ هم روشن کردم اما خطایی نمیادفکر می کنید مشکل از کجا باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 وقتی خطا میگیرید بلافاصله لاگ خطاهای سرور رو بررسی کنید تا اطلاعات فنی علت توقف کار رو ببینید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 با سلامدانوش جان یکم باهاش سر و کله زدم درست شد اما الان یک مشکل دیگه دارهحالت عادی نقشه رو میسازه و مشکلی ندارهاما تیک زیر رو میزنمCheck this box if you wish to check the presence of the image files on the server بعد از کلی چرخیدن میره داخل خود سایت و میگه محصول وجود ندارد به نظرتون مشکل از کجاست؟با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 مشکل از محدودیت زمان اجرای اسکریپت هست که باید به هاستتون بگید افزایش بدنهمانطور که گفتم بهتره لاگ خطا رو چک کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 با تشکربله لاگ رو چک کردم چیز خاصی نتونستم پیدا کنمدقیقاً چه چیزی رو باید بگم افزایش بدن دانوش جان؟با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 سلامmax execution time موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 با سلاماین مقدار رو به روی 300 گذاشتیم یعنی باید بیشتر از این بشه؟با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 با سلاماین max execution time رو به روی 2000 بردیم همچنان مشکل پا برجاستماژول رو هم حذف نصب کردم و مجدداً ریختم اما بازم وارد سایت میشه و انجام نمیشهتو ارور لاگ هم چیزی در این مورد ثبت نمیشهبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 فکر میکنم max execution time روی سرورها از یک حدی بیشتر نمیشه (حتی من روی لوکال این مقدار رو خیلی زیاد کردم اما باز هم مقدارش از یک حدی بیشتر نشد!)نمیدونم در این زمینه بنده اطلاعی ندارم منتظر پاسخ سایر دوستان باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 با تشکرمن زمان اجرای این ماژول رو بررسی کردم تقریباً تا دو دقیقه بعد از کلیک رو ساخت نقشه وارد صفحه فروشگاه میشهضمناً به تازگی ورژن php هاست ما به 5.4 به روز رسانی شده امکان داره از اون باشه؟برای تست این موضوع حتی جدید ترین ورژن gsitemap رو هم نصب کردم و تست کردم اما مشکل پابرجاستبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 تا جایی که میدونم ماژول سایت مپ این امکان رو گذاشته که یک بار سایت مپ رو بازسازی کنید و دفعه بعد روی بازسازی موارد جامانده کلیک کنید تا ادامه بده و از نو شروع نکنه. این امکان در بخش بازسازی تصاویر و ایندکس جستجو هم موجود هست تا وقتی فروشگاه بزرگ میشه استفاده کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .