dvdlar2005 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 سلامداره اعصابم خورد میشهیک ساعت طول میکشه تا یک محصول ذخیره کنم.وقتی می خواهم قیمت وارد کنم و ذخیره کنم انواع خطا ها میدهد مثل:کالا حداقل باید در یک دسته بندی قرار گیرد.این کالا باید در دسته ی پیش فرض باشد.در حالی که من محصول رو دسته بندی کردم.چرا این مشکلات در نسخه 1.5 هست؟این خطا برای چیستتازه این خطا هم اضافه کنیدفيلد بازنویسی لینک حد اقل در پارسی(Persian) مورد نياز است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 دوست خوبم به اعصابتون مسلط باشید نسخه 1.5 اکثر کارهاش با استفاده از تکنولوژی Ajax انجام میشهسه حالت برای مشکل شما وجود داره: 1. وقتی به طور مثال محصول رو در یک دسته بندی قرار میدین کلید "ذخیره و ماندن" رو نمیزنید2. سرعت اینترنتتون پایین هست3. سرورتون ضعیفه خطای بازنویسی هم زمانی رخ میده که در بخش "سئو" محصول فیلد لینک آشنا به درستی پر نشده باشه. البته اگر پرشده و این خطا رو میده مشکلتون بر میگرده به یکی از همون سه مورد بالاپیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 یک توصیه میکنم و امیدوارم کارساز بشهوقتی یک محصول رو برای ویرایش باز می کنید یک بار روی همه سربرگ ها کلیک کنید تا باز بشنبعد محصول رو ویرایش و ذخیره کنیداگر عیر فارسی زبانی دارید که استفاده نمیکنید پاک کنید (غیرفعال نکنید) فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .