rostamihonar ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 سلام . من نمیدونم این سوال اینجا جاشه یا نه من افزونه زرین پال رو نصب کردم تو پیکر بندی کد مرینچت زرین پالم رو زدم وقتی خرید از طریق زرین پال رو میزنم یه صفحه سفید میاد مینویسه کد خطای 2 لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
webjazireh ارسال شده در آبان 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2014 اتفاقا منم همین مشکل را دارم نزدیک یک سال هست که در اینترنت در جستجوی این پاسخ هستم اما کسی نیست که راهنمایی کنه.لطفا اگر کسی میداند مشکل کجاست از طریق ایمیل [email protected] منو راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2014 سلامدیباگ رو روشن کنید ببینید خطایی در صفحه وجود داره یا خیرایرادات ماژول رو باید نویسنده ماژول برطرف کنه ، اگه از انجمن ما دانلود کردید در تاپیک خود ماژول اعلام کنید تا بررسی بشه موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 خطای منفی ۲ به معنی ثبت نشدن یا ثبت اشتباه آدرس ip هاست در پنل زرین پال هستقبلا هم توضیح داده شده و باید جستجو میکردینبسته شد Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده