12345678 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 سلاماگر بخوایم محصولاتمون رو در یک ردیف افقی مثلا 2 یا 3 تا بزارم باید چه کار کنیمالان در هر ردیف یک محصول هستو 10 محصولمون به صورت 10 ردیفهمثلا باشه 5 ردیف و در هر ردیف 2 محصول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 این دیگه به قالبتون ربط پیدا میکنه . تو هر قالب چیدمان محصولات یه شکل خاصه . قالب دیفالت هم تو هر سطر یه محصول هست . میتونید یه قالب دیگه دانلود کنید یا بخرین یا همین قالبی که دارین رو ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
12345678 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2014 میشه راهنمایی بفرمائید همین قالب رو چه جوری ویرایش کنم ؟ من از قالب دیفالت استفاده میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2014 راهنمایی نمیشه کرد چون تغییر در یه قسمت نیست و کلی باید تو چند فایل ویرایش انجام بشه . اگه طراحی و کدنویسی بلد هستین میتونید خودتون با تغییرات در تی پی ال و استایل ها به این مورد برسین ، بلد نباشین که با راهنمایی هم نمیتونید انجام بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
12345678 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2014 من قالب سبز و خاکستری 3 رو دانلود کردمآیا این قالب این امکان رو داره؟ و چه جوری باید نصب کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2014 دانلود کردین یا خریدین؟ قالب سبز و خاکستری 3 ، قالب رایگانی نیست . بله این قالب این امکان رو داره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
12345678 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2014 دانلود کردم خودتون گذاشته بودینالبته ببخشین الان هرچی میگردم نمیتونم لینکش رو بزارم براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .